Make your dreams come true
by Heidi Marja on July 6th, 2015

Ønsker du å komme i kontakt med meg se her
​Da jeg var barn drømte jeg masse,  og spesielt om en prins på en hvit hest, men da jeg ble eldre ble det mer alvor og jeg sluttet å drømme. Jeg sluttet å tro at jeg kunne dra til de å de stedene og gjøre store ting.   Jeg hadde ikke råd og  det var kun de som var noe som kunne dra til spennende steder og møte spennende folk så Jeg lukket hjertet mitt. Jeg tenkte at det ikke var noe jeg kom til å oppleve dermed var det ikke vits å drømme mer. Et av disse drømmene var å dra til Venezia.
 
Har du noen store drømmer som du ønsker å oppnå men som du tror at du ikke kommer til å nå fordi du er for gammel eller du er for ung, eller det er tåpelig å drømme om dette. Det å tørre å drømme det er med på å motivere oss til å holde hverdagen i gang. Det er med på å gjøre at vi har noe å se i frem i mot. Det er med på å pushe oss litt lengre i det vi holder på med.
 
Jeg drømte mye som barn og jeg var det du kaller en dagdrømmer som kunne plutselig se ut av vinduet i en time på skolen og drømme meg bort. Jeg begynte veldig tidlig å drømme, men så sluttet jeg å drømme og livet ble fylt av alvor og plikter. I mitt tilfelle altfor tidlig.
 
Men en drøm jeg holdt i livet var at jeg skulle en dag komme meg til Venezia. Da jeg var ca 4-5 år fikk jeg en tegnebok og der var det blant annet bruen i Venezia. Lenge trodde jeg at jeg aldri kom til å komme meg dit, men nå har jeg vært der og det var så vakkert der. Tårene mine trillet nedover ansiktet mitt da jeg endelig oppnådde min drøm.
 
Så ikke tro du er for gammel eller at dette ikke er noe for deg. Hvis det er noe som du drømmer om å oppnå så begynn å drøm.  Ønsker du for eksempel dra til et eksotisk land, eller ta en utdannelse eller skifte jobb så undersøk dine muligheter. Så start å drøm.

Vi drømmer for lite og  livet blir altfor fort preget av alvor og plikter. Vi må finne fram til barnet i oss som vil leke og drømme. For det er når vi tør drømme at livet blir mer meningsfylt.

Det å lære barna våre å bevare drømmene sine tror jeg er kjempe viktig. De tar etter oss i alt og et.  Vi er barnas forbilder. 

Altfor mange jeg har snakket med sier ja med jeg kan jo ikke gjøre det.  Blant annet en dame jeg har møtt sa til meg at det kan jeg jo aldri gjøre, men det var nettopp med å tørre å drømme og se hva hun kunne gjøre for å få dette realisert som gjorde at livsgnisten hennes kom tilbake. Det gjorde det også for meg. Nå ønsker jeg å dele disse metodene med deg. Akkurat deg!
 
Drøm det, så ønsk deg det og deretter gjør det mulig for deg. For det er så mye livskraft i å gjøre det som hjerte ditt innerst inne vil.
 
Ønsker du å komme i kontakt med meg å lære min metoder se under. Hadde også vært fint om du la igjen en kommentar slik at jeg ser du har vært her på siden min. 

Ønsker deg en fantastisk sommer!Posted in Endring, Inspirasjon, coaching, Motivasjon, Styrke    Tagged with motivasjon, hjerte, meningsfylt, drøm, spennende, mennesker, råd, hverdag, se frem i mot, våge, alvor, plikter, tårer, leke, innerst inne


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne