Tar du deg helt fri?
by Heidi Marja on July 10th, 2015


Siden jeg har begynt å jobbe for meg selv er det vanskelig å ta seg helt fri. Det er så mye som jeg synes er så spennende å fordype meg i og jeg blir fort opphengt i arbeid.

Da jeg jobbet som hjelpepleier eller sosionom var det slik at jeg var langflat når jeg hadde fri. Jeg var helt ferdig og trengte å hvile. For jeg hadde gitt alt.

Det jeg har lært meg er at jeg må ha dager der jeg ikke gjør noen ting jobb og heller gjør ting som gir mening. Livsglede.

Det å ta å spille et spill, leke med barna eller gå en tur gir meg stor glede og dessuten kommer en vekk fra de daglige gjøremålene.
​Mange jeg har snakket med gjennom min praksis forteller meg at når de kommer hjem å har fri så begynner de å gjøre renovasjon på huset eller de rydder og vasker. Det er ikke fri!

Er det rart at en er utslitt etter ferien når en ikke har tatt seg tid til å nyte sommeren når en har fri.

Hva skal du gjøre i dag? Jeg skal ta meg helt fri å være sammen med barna.

Husk å ta deg noen dager fri til å ikke gjøre noe. Og det aller viktigste er å sette av tid også til deg selv i sommer slik at du får ladet opp batteriene dine.

Dessuten er det å ta seg helt fri fra jobb med på at du kommer tilbake med ny frisk.

Goooooood sommer <3


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with fri, ta vare på seg selv, selvkjærlighet, familie, barna, fulle potensial, lade opp batteriene, sette av tid, egentid, helt fri, sommer


2 Comments

Margethe - July 10th, 2015 at 12:21 PM
S sant s sant, viktig prioritere tid p det som "ladder opp" ogs
Heidi Marja - August 1st, 2015 at 3:28 AM
Ja det å lade batteriene er viktig. Ønsker deg en fin sommer Margrete
Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne