Skryt av deg selv
by Heidi Marja on August 1st, 2015

Jeg følte at jeg satt fast i et hull og ville bare hyle som dette bilde illustrerer!

​Skryt av deg selv og tørr å vises!

Ikke unnskyld deg for at du er i livet! Livet er virkelig en gave som en burde gripe med begge hendene. Jeg skjønner det nå etter at jeg har ligget i et hull i mange år og unnskyldt meg for at jeg var til.

Det som skjer når en unnskylder seg for at en er til er at en stråler ikke det lyset du har ment å stråle akkurat for å være deg. Du hemmer deg selv med å være ditt fulle potensial, men forskning viser også at tørr du ikke være i kjærlighetens kraft og energi så hemmer du også verden.

Jeg mener ikke at en skryte av deg selv på den måten at en trykker noen andre ned, men at du skryter og viser hva du får til. For det kan nemlig hende at akkurat det du har fått til er det noe andre trenger å høre om slik at du kan hjelpe akkurat det menneske til å lyse sitt lys. Akkurat det menneske skulle høre det fra deg på den måten kan du ved å tørre å skryte av deg selv eller av andre hjelpe andre mennesker til å skinne.

Er ikke det vakkert! Jeg hører ofte når jeg hjelper andre mennesker at jeg har ingen ting å bidra med. Da spør jeg hva er det du brenner for. Hva er det som gjør at du kommer deg opp om morgenen? Bare dette enkle spørsmålet får mennesker til å tenke. Jeg hører da stadig at det har jeg ikke tenkt på og jeg bare gjør det fordi jeg må. Da sier jeg at hvorfor må du? Jo for barna og mannen trenger meg. Da er neste spørsmål hva trenger du? Hva jeg trenger? Det er det ingen som har spurt meg om på en stund. Det blir vanskelig å svare på? Da spør jeg hva vil du si til en venn i samme situasjon?

Og da sier hun eller han at da ville jeg ha sagt at du må tenke litt på deg selv også og ikke bare bli fastlåst i gamle mønster og tørre å leve.

 

Etter å ta jobbet med mine tanker og med yoga kom jeg mer i kontakt med meg selv. Jeg er stolt av at jeg har gått fra sengeliggende til yogaentusiast!

​Så jeg sier til dere at tørr å vises og tørr å skryt av det du får til. Det gir også en god følelse av å lykkes med noe samtidig som du inspirerer andre til å tørre å ta sin rettmessige plass.

Jeg sier bare F til hele janteloven og jeg var et offer for den tankegangen i mange mange år. Men jeg sier om vi skal bli et rausere samfunn må vi tørre å vises.

Jeg vil heller ha et rausere samfunn i stedenfor et tausere samfunn. Og da mener jeg at nøkkelen ligger i å tørre å skryte av seg selv når en gjør noe av mening for deg, uansett hvor stort eller lite det er,om sine nærmeste og på den måten vises!

Mange er redd for å skille seg ut av mengden, men da er spørsmålet hvordan kan vi se det enormt mangfoldet da?


Posted in Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, coaching    Tagged with gave, fulle ptensial, kjærlighet, energi, stråle, tør, skryte, trenger, behov, mønster, leve, fastløst, yoga, livslyst, livsglede, janteloven, tankegang, samfunn


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne