I dag jeg sent vil glemme
by Heidi Marja on August 13th, 2015

Hos frisøren

Det er så godt å bli stelt og fikset litt før en skal ha en drømmedag. Nina som min frisør heter har jeg hatt siden jeg gikk gravid med mitt yngste  barn og hun har mange ganger fortalt meg at hun syntes så synd i meg da jeg humpet rundt på krykker og i tillegg sov i frisørstolen. 
Alle trenger å fikse seg litt  og det er velvære for meg.

Nina krøller håret mitt

Her holder Nina på å krølle håret mitt.  Hun har også sminket meg siden dette er en spesiell dag. Jeg skal ta nye bilder til websiden min. 

Her blir jeg tatt bilde av

Hadde en drømmedag med dyktige May Synnøve Hansen som er fotograf.  Jeg anbefaler henne på det varmeste.  Så trenger du bilder så ta kontakt med henne.  Hun skaper magi!
For meg var dette litt av en drøm. Jeg har tatt bilder før av fotograf. Men jeg har slitt med dårlig selvbilde og har hatt vanskeligheter med å ta bilder. Jeg drømte om å bli modell, men siden jeg hadde hørt på skolen at jeg var så stygg så tok jeg aldri sjansen fordi jeg var jo så stygg. Unger kan virkelig være stygge mot hverandre og dette ble min sannhet at jeg var stygg.  Så stopp mobbing! 

Jeg slet med dårlig selvtillit og selvbilde helt til at jeg begynte reisen fra å gå fra hode og ned til hjerte. Jeg jobbet med alle sannhetene om meg selv og startet med å bli glad i meg selv. For det er viktig at en er sin egen beste venn og tar vare på seg selv!Posted in Endring, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, hjelp til selvhjellp    Tagged with hjerte, styrke, selvfølelse, motgang, hjelp til selv hjelp, drøm, selvbilde, mobbing, selvkjærlighet


4 Comments

Kent - August 13th, 2015 at 1:12 PM
Du e flott %u263A%uFE0F
Og bildan ble virkelig magisk %uD83C%uDF1E
Heidi Marja - March 13th, 2018 at 4:22 AM
Tusen takk
May-Synnve - August 14th, 2015 at 12:50 AM
Trist hre at man er stygg som liten, det blir en sannhet som kan flge deg hele livet og gjre deg mindre. Men her er bevisene p hvor vakker flott og fantastisk du er :D
Tusen takk for gode ord
Fra mitt hjerte til ditt hjerte - August 23rd, 2015 at 2:29 AM
Tusen takk May - Synnøve
Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne