KURS Fra motgang til styrke
by Heidi Marja on September 7th, 2015

Fra foredraget mitt fra Motgang til styrke

Nå skal jeg i gang med et kurs i de samme metodene og verktøyene som jeg hadde på foredraget. I kurset kommer jeg til å gå enda grundigere inn i dette.

Først å fremst ville jeg takke hver og en av dere som kom å hørte på foredraget mitt. jeg er så takknemlig for at dere kom å hørte på meg <3

For mer info om meg trykk her

Ønsker du å få godfølelse helt ned på cellenivå og masse energi og livsglede.

Bli med da vel! Det blir neste helg og jeg lover at det kommer til å bli fullstappet med læring og gode verktøy. Jeg bruker disse verktøyene hver dag for de virker!


Fredag  den 18.09.15 klokken 18.00 brakker det løs med godstemning. så skal det være hele helgen og avslutter klokken 15.00. Mer om kurset kommer ved påmelding.

ønsker du mer informasjon eller du ønsker coaching fra meg så når du meg på mail
post@heidimarja.no, på www.heidimarja eller trykk her for mer info


Har du smerter, stresser eller indre uro da er dette kurset noe for deg


Gjennom mine egne livserfaringer, i tiden som hjelpepleier og sosionom, nå som NLP Coach og Livslyst & Motivasjon representant har jeg lært ulike metoder og teknikker til hvordan alle, på hver sin måte, kan endre sine opplevelser og utfordringer, og gjøre dem til sin styrker.

Jeg ønsker nå å dele disse metodene med deg som opplever at livet kan føles utfordrende eller føler deg fastløst i stress, kaos eller uro.

Her deler jeg blant annet:
- viktigheten med mindfullness
- hva epigenetikk er
- hvordan du snakker deg sev opp og enkle grep som gir god følelse helt ned på cellenivå.
- gode hverdagsverktøy for å redusere stress og uro
- takknemlighet og medfølelse

KOM BLI MED PÅ MED TIL EN HELG - OG SOM FÅ PÅFYLL SOM VARMER HJERTET.

For påmelding / spørsmål: post@heidimarja.no/ tlf 95769322.

Kr 2000

Blir lett servering. Men ta med lunsj.

Mer informasjon kommer på hjemmesiden min etterhvert

http://www.heidimarja.no/​

Om du ønsker å vite mer om meg gå inn her


Gleder meg til å møte nettopp degPosted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with motivasjon, motgang, styrke, hjerte, takknemlighet, medfølelse, grensesetting


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne