Jeg er rar og jeg er annerledes - stolt av det
by Heidi Marja on October 3rd, 2015

Jeg er rar og jeg er annerledes - stolt av det!

​I det siste har jeg tvilt veldig på meg selv. Jeg har tvilt om jeg har det som skal til for å klare å ha egen bedrift. Jeg har tvilt på alt kort og godt. Jeg tvilte ogsåpå om jeg skulle fortelle at jeg er healer.

Men så var det en venninne som hadde drømt om at det var det jeg skulle gjøre det. Hunsa til meg at Heidi du er jo en healer og jeg vet at du har sterke evner. For du har jo healt meg så gå for det vennen min.

Så var det en annen venninne som sa til meg Heidi det er jo en del av den du er og det er jo din gave. Hvorfor skal du ikke bruke den. Drit i alle de som ikke har peiling og de som er negative til dette. Det er jo ikke de du skal hjelpe eller er det. Tør vær den du er Heidi Marja.

Ønsker du å komme i kontakt med meg trykk for mer info her.

 
​jeg har vært nede for telling med sykdom, influensa for å være mer nøyaktig har frykten vært kraftigst. Men selvom den er kraftig så velger jeg hjertestemmen min alltid så nå gir jeg gass.
Jeg vil dele med dere at jeg har hjulpet flere mennesker og det er helt fantastisk å se at lyset blir tent.
Jeg husker spesielt en fantastisk dame som jeg har hjulpet og som var plaget med tre til fire migreneanfall uken og gikk på AAP. Nå er hun i fullt arbeid igjen, og har til og med blitt en aktiv løper. Hun har migrene enda, men i mye mindre grad og så kommer hun innom av og til for å få en energibalansering hos meg.

Når jeg jobber med folk kombinere jeg  healing med samtaler for da  klarer jeg å endre på menneskers frekvenser og fjerneeventuelt  blokkeringer. I tillegg om de ønsker det kanalyserer jeg budskap og får opp ting som de må gjøre noe med for å gå videre.

En dame som var innom før sommeren var sliten, utbrent og ikke peiling på hva hun skulle gjøre. Mens jeg healte henne spurte hun meg hva jeg så og om jeg fikk opp noe. Jeg fortalte som sant var at jeg så en sydentur og jeg så at hun hadde masse vann rundt seg i sommer. Det var morsomt da jeg fikk se bilder av henne i seilbåt, i kajakk og at hun en sydentur plutselig dukket opp. Denne damen stråler og hun gjør det fantastisk i hennes nye jobb.
Nå er jeg klar for å bruke min gave og det er så fantastisk når jeg ser at de menneskene som er innom meg får den hjelpen de trengte
​Jeg var veldig i tvil om jeg skulle dele dette med dere på bloggen min, men jeg har bestemt meg for å være hele Heidi Marja og at jeg står i min styrke.
Det at venninnene min sa dette til meg gjorde at jeg fikk motet mitt tilbake. Jeg var redd for hva folk ville tro om meg. Jeg har vært redd for om folk vil synes jeg er merkelig. Jeg var redd for om folk synes jeg er rar og annerledes.
Men så tenker jeg at ja jeg er rar og ja jeg er annerledes og jeg er stolt av det. For jeg kan ikke være noen andre enn den jeg er. Og det gjelder deg også ikke la noen gjøre at du ikke får gjøre det du brenner for i fra hjerte. Ikke la noen bruke deg som dørmatte, ikke la noen dimme lyset ditt.
Har du en drøm du ønsker å få oppfyll begynn å ta tak i drømmen din  . Ikke bare skriv den ned og tenk at den kommer. Men ta noen modige steg hver dag og lytt til deg selv for du har svarene inni deg selv. Det kan være at du trenger litt hjelp til å løse opp i noen energiblokkeringer og det kan jeg hjelpe deg med.

Ønsker deg en super fin helg <3

ønsker dere mer infomasjon om meg og mine kurs gå inn på www.heidimarja.no

hjerteklem fra Heidi MarjaPosted in Endring, hjelp til selvhjellp, Styrke    Tagged with hjerte, healing, evner, tvil, gave, annerledes, frykt, kjærlighet, hjelpe, energi, blokkeringer


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne