GODE TANKER FOR 2016
by Heidi Marja on December 29th, 2015

HÅPER DU HAR HATT EN FIN JULEFEIRING SOM GIR GODE MINNER.

I romjulen pleier jeg å reflektere litt over året som har gått både for å se hva som har skjedd men også for å vise min takknemlighet for året som har gått.

❤❤❤LIgger her og reflektere over året som snart har gått. Det har vært et utrolig spennende år. Det begynte med at jeg fikk låne lokalet til gode Elin en dag i uken slik at jeg fikk kjenne på hvordan det var å jobbe samtidig som jeg sakte men sikkert bygde opp helsen min. Så var jeg mye i Oslo på grunn av kurs og utdanning. Gjorde ferdig Livslyst&Motivasjonsprogrammet. Så dro jeg og min kjære til Italia som jeg har drømt om siden jeg var barn. Det var fantastisk å endelig få se vakre Venezia. Tusen takk for hjelpen av besteforeldrene til barna våre på begge sidene som gjorde dette mulig❤
Vi fikk mye besøk og hadde mange slektninger innom som var veldig koselig ❤
Deretter hjalp Kent Bjørnar meg med å pusse opp lokalet som jeg har fått leid av fantastiske
Elin så i August startet jeg for meg selv noe som har både vært utrolig skummelt, spennende, fantastisk og lærerikt på en og samme tid.
I tillegg hjalp jeg min kjære søster Anni med å trene og hjelpe henne som dere kan se i en video på min facebook firmaside.
Jeg debuterte også som foredragsholder og kursholder denne høsten. Jeg bare elsker jobben min og jeg er så stolt over det jeg har klart dette året og jeg gleder meg til året som kommer. Jeg har enda helseutfordringer som gjør at jeg må ta et skritt i gangen og hele tiden lytte til kroppen min.

Er så takknemlig over min flotte familie som har støttet og hjulpet meg slik at dette er blitt mulig for meg.
Er takknemlig for alle de flotte menneskene som har kommet inn i livet mitt som har hjulpet meg dere vet hvem dere er❤❤❤
Er så takknemlig for min flotte mann og mine gode flotte barn❤❤❤
Ønsker alle sammen en nydelig romjul!

ØNSKER DU Å KOMME I KONTAKT MED MEG TRYKK HER
 

Så nå like før året er slutt så stiller jeg alltid følgende spørsmål.
Hva ønsker jeg å oppnå til neste år?

​Det er som en kan starte på nytt. Med nye ark og fargestifter. Du kan farge og ønske deg det du vil. Pleier jeg å tenke.
 
Mange som jeg hjelper aner ikke hva de trenger i livet. Så jeg vil nå oppmuntre deg til å først skrive ned alt det positive du opplevde i dette året 2015 og  lukk øynene dine og kjenn på med takknemlighet hva det gjør deg deg. Det gir en god følelse som sprer seg helt ned til cellene dine viste du det.
 
Det å skape gode øyeblikk som du kan tenke på når en har det litt tungt og trist en dag er viktig for å få godfølelsen tilbake og det minker stress og uro i kroppen. Det beste av alt så er det gratis!
 
I tillegg til at du kan tenke på året som gikk med takknemlighet så kan du også ønske det nye året med takknemlighet. 
 
Sett deg ned i 15 minutter å tenk på følgende. Hva ønsker jeg å oppnå i 2016?
​Lukk gjerne øynene dine et øyeblikk og pust rolig ned i magen og bare la det som komme opp få komme opp.
 
Deretter setter du deg å skriver uten filter hva du kunne tenkt deg å gjøre. Det er et nytt år med nye muligheter. Og nå kan du bare drømme og finne ut de tingene du ønsker å gjøre.
 
Kanskje det er noen plasser du vil reise, kanskje du vil begynne på en ny hoppy eller du ønsker å gå på ski mer i det nye året.
 
Jeg har sluttet med nyårsforsett om at jeg ønsker å begynne å trene mer, kutte ut enkelte ting, også videre.  Jeg har bestemt meg for at et av ønskene er å gå på ski igjen. Dette har jeg ikke klart på grunn av bekkenleddsplager, men nå skal jeg forsøke meg på en tur og det gleder jeg meg til. Nå først finne tak i et par ski for å prøve. S
 
Derfor har æ heller innført ønskeliste om det æ ønske å gjøre i år. Det e mye mer morsomt!  Og så gir det motivasjon og entusiasme å gjøre noe en ønsker å gjøre i stedenfor å fokusere på det en må gjøre.

Et av mine ønsker i år er å gi tips og inspirasjon til dere som leser bloggen min. Dermed har jeg bestemt for å gjøre noe som er langt ut over min komforsone. Så er du interessert å å være med på moroa FINN DIN HJERTEVEI. Gå inn på denne linken 

I tillegg starter jeg en helt ny runde "Fra hode til hjertegruppe" som  skal gå over 8 uker og starter 2 februar på inn på denne linken om du vil lese mer eller være med.

HÅPER Å SE DEG DER!
 
Ønske dæ en nydelig og godt år fylt med spennende prosjekter og at alle dine ønsker går i oppfyllelse 

ØNSKER DU Å KOMME I KONTAKT MED MEG TRYKK PÅ LINKENØNSKER DU Å KOMME I KONTAKT MED MEG TRYKK PÅ LINKEN
 
Godt nyttår!
 


Posted in not categorized    Tagged with livsglede, motivasjon, inspirasjon, hjerte, positivt, takknemlighet, godfølelse, meditasjon, meditasjon, nytt, år, feire, 2016, cellene, stress, ønsker, drømmer


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne