Ikke som jeg hadde tenkt
by Heidi Marja on January 6th, 2016

Det nye året begynte ikke helt som jeg hadde tenkt

Ønsker du å komme i kontakt med meg trykk her

​Jeg skal være ærlig og redd fra levra. Nå når jeg nå har begynt på det nye året så hadde jeg tenkt at dette skulle bli dette beste året ever.

Her sitter jeg å tasker på tastaturer mens tårene bare triller fordi jeg har klart å pådra meg ryggsmerter igjen. Og det er blitt betent og det stråler ut til høyre for. Så det at jeg skulle ha videoer og livesending må bare vente for her gjelder det å ta vare på meg selv først.

Jeg har gjort yoga, jeg har pustet igjennom smertene og jeg har gjort veldig mange ting, men enda er det vondt og jeg bare liker dette ikke. Jeg har ikke tid til dette her tenker jeg med meg selv.Jeg

Men så er det nå enda sånn som jeg lærer bort til andre at en kan ikke være andre plasser en akkurat der en er og at en må ta en dag i gangen.

Jeg er smertelig klar over dette og det at jeg har smerter i over 14 år nå så vet jeg hva det vil si å ha vondt. Men dette kom så beleilig på jeg som hadde starter gruppe og ja i gruppen kommer jeg til å være hundre prosent ærlig om min situasjon nå.

Og jeg tror det er det vi trenger i dagens samfunn at vi er ærlige hvordan vi har det både fysisk og psykisk og at en ikke bare sier høflighetsfrasen jo da det går bra med meg, men så har man det helt krap inni seg og går rundt å bærer på det selv.

Ønsker du å vite mer om meg trykk her

Dette bilde ilusterer hvordan jeg har det i dag

J​eg har erfart gjennom å tørre å være ærlig at andre er ærlig og da blir det en positiv ringvirkning og det positive med det er at andre lærer mer når du er ærlig enn når du sier jeg har det bra.
Jeg sier ikke det at en skal si alt til alle og en hver, men de som spør hvordan har du det? Si jeg har det ikke så bra, men ønsker du å høre om dette eller spurte du for å være hyggelig.
Da kan personen selv få vurdere om de ønsker hele historien som du kanskje sitter inne med som du trenger å dele med et menneske.
Jeg jobber i gruppen min med frykt tanker og det ble jo veldig kraftig for meg når jeg nå ble satt tilbake litt på grunn av smertene. Jeg får tanker som skal jeg aldri bli bedre, hva er det som skjer med jobben min osv osv… Men så har jeg lært meg å puste gjennom smertene å se hva dette kommer av.
Det har blitt litt mye på meg i det siste både på jobben men også privat og dette har gjort at jeg må ta to skritt tilbake igjen. Og bare slappe av.
Det er som en fantastisk lege sa til meg en gang « Heidi du må lære deg å skynde deg langsomt

Så nå er det bare å gjøre det og jeg vet at det kommer til å komme masse lærdom av dette som jeg kan gi videre til deg. 

Ønsker du en coachingtime med meg som vet hva du går igjennom så trykk her

Ønsker deg en nydelig dag


​hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with ro, kropp, meditasjon, smerter, vondt, egentid, frykt, hjelpe, hjelp til selv hjelp, mestring, 2016, beste, året, ever


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne