Veien videre
by Heidi Marja on January 8th, 2016

Hva skal det bli av meg! Skal jeg bli ufør! Veien videre?

I dag har jeg lyst til å dele med dere. Ser jeg ble veldig ivrig på å skrive i dag, men det skyldes at dette er en spesiell dag for meg. En dag som jeg kommer til å ha som merkedag fra nå av for det var i dag for 2 år siden jeg dro til Oslo helt alene. Hadde aldri dratt noen plass helt alene og jeg tenkte at dette trenger jeg for å bli mer selvstendig. Jeg har alltid hatt enten venninne eller mannen min. Men nå dro jeg helt alene og jeg tok kontakt med behandlinger som jeg hadde lyst å prøve og alle hadde ledig time. Jeg ønsket å prøve alt før eventult uførehet. Ja jeg vet det jeg er sta!

Ønsker du å komme i kontakt med meg  eller ha en time trykk på linken her
Dette skrev jeg i 22.01.14 på Fra mitt hjerte til ditt hjerte siden min på Facebook. Et lite avsnitt i fra det første jeg skrev.


Hadde en helt magisk uke i Oslo og det ble en helt ny opplevelse for meg. Det fikk meg til å innse at jeg har mange ressurser som jeg kan bruke selv om jeg er i min situasjon som jeg er i dag. Jeg møtte fantastiske mennesker som hjalp meg et stykke videre. Møtte først Hege Karlsen som lærte meg bekkenyoga, Rebekka Nøkling fra Livsportalen, Anette Aarsland som lærte meg pusteteknikker, Anne Kaa Iversen som var akupunktør og til slutt møtte jeg forfatteren av balansekvinnen Kristin Nordenberg. Alle hjalp meg på hver sin måte. Hadde en helt magisk uke og det mest fantastiske som skjedde var at Rebekka og Anette ønsket å ha meg med på laget og de har blitt mine gode venninner. Kunne ikke hatt en bedre uke. Denne uken har fått meg til å innse at jeg er viktig!

Dette var første gangen jeg satt stille foran stortinget i stedefor å stresse meg av sted.

Tok meg tid til å ta bilder av Rådhuset blant annet

Nydelig dag i Oslo!

Etter at jeg var i Oslo skjedde det mange endringer i mitt liv. Jeg tok tak i livet mitt og så meg selv med nye øye. Jeg så ikke meg selv som offer men som en dame som hadde mange ubrukte ressurser for det er nå enda slik at når en har opplevd tunge tak så må en ta nye vurderinger. Jeg begynte å leite på nettet etter kurs jeg kunne ta og da kom jeg over Gry Sinding sitt kurs og jeg har lært masse av henne både å hoppe før en er klar og å tørre å feile. 


Ønsker du å komme i kontakt med meg gå inn her
Så startet jeg på NLP utdanning og så tok jeg tatt kurs hos Rebekka Nøkling for å bli Livslyst&Motivasjonsrepresentant.


Jeg har funnet ut gjennom disse årene at jeg elsker å lære, hjelpe og holde foredrag og kurs. Det hadde jeg aldri trodd for litt over to år siden.
Jeg er i gang med både Fra hode til hjerte onlinekurs og her i Tromsø om du ønsker å lese om det gå inn på linken her 
Jeg ville dele dette med dere for at dere kan skjønne at dere kan gjøre hva dere vil. Dere har mye større kraft og styrke enn dere tror og når dere tar et skritt i gangen og lytter til hjerte så skjer det magi.


Hadde jeg ikke dratt til Oslo for å møte Rebekka Nøkling så hadde jeg aldri vært der jeg er i dag det er jeg sikker på så jeg er så glad og så takknemlig for den hjelpen hun ga meg. Det at hun sa du kan jo starte for deg selv og du har mye å gi til verden. Det var de ordene som gjorde at jeg endret livet mitt totalt. På den tiden hatet jeg meg selv og følte meg like mye verd som støvet på gulvet, men slik er det ikke lengre. Jeg er glad i meg selv for den jeg er. Og håper å hjelpe mange der ute for at de skal finne sitt hjerte.

 

Her er jeg sammen med Rebekka Nøkling. Nettopp blitt Livslyst &Motivasjonsrepresentant.  Skjønner ikke hvorfor det ble på siden bilde, hm

Her er jeg sammen med  Gry Sinding som har hjulpet meg.


Jeg følte neste at det var litt magisk for dette var første gang hjerte mitt overtok samtalen og jeg lyttet til hjerte mitt. Plutselig så sa jeg at det du driver med Rebekka virker utrolig interessant og dette ønsker jeg og gjøre. Og dette var starten på at jeg tok kurs hos henne og at jeg nå holder kurs og foredrag om mitt liv og hvilke valg jeg har tatt.  Jeg er ikke enda der at jeg kan jobbe hundre prosent men jeg klarer å jobbe 50% fra å ha 10% arbeidsevne. Det å kunne hjelpe andre er det jeg vil og jeg vil fortelle min historie for det kan jo hende det er noen der ute som trenger å høre den.


Foredraget heter fra Fra motgang til styrke og jeg holder det i jevne mellomrom. Er du interessert gå inn på min hjemmeside www.Heidimarja.no


Ønsker du å komme i kontakt med meg  eller ha en time trykk på linken her

Her holder jeg foredrag Fra motgang til styrke!

Ja jeg kalte turen for veien videre? Nå gleder jeg til min vei videre og selvom livet går litt opp og ned av og til så er det en del av livet. Men jeg velger å leve fra hjerte hver dag!

Hjerteklem fra Heidi Marja

Ønsker du å vite mer om meg trykk på linken her


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with veien, videre, motivasjon, mestring, livslyst, glede, takknemlighet, livsglede, hjerte, selvstendig, bekkenleddsplager, Nøkling, Sinding, Nordenberg, Aarsland, Livslyst&motivasjonsrepresentant, gode, minner, lære, feile, tørre, hoppe, klar, magi, selvkjærlighet, kjærlighet, kurs, foredrag, coaching, motgang, styrke


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne