Noen fra meg i morgentimene
by Heidi Marja on January 19th, 2016

Har du sikkerlig tort å kjenne på følelsene dine?

​Jeg våkner klokken litt før 6 i natt eller morrest har jeg bare drømt om hvordan jeg lager videoer. Det er helt vanvittig hvor levende drømmer kan være noen ganger. 
 
Jeg er kjempe våken men samtidig trøtt. Fingrene bare leker over tastaturet på telefonen og det har behov for å komme noe ned jeg aner ikke hva.
 
Jeg er redd. Jeg er redd for å mislykkes, jeg er redd for at drømmen min blir tatt fra meg. Jeg er redd for at jeg ikke får vist hva jeg kan hjelpe verden med. For mitt ønske er å gjøre mitt bidrag til samfunnet, til verden til deg.
Men jeg er redd det ikke er plass til meg. Jeg er redd for at du tenker siden jeg ikke er hundre prosent i jobb at jeg ikke er noen å satse på.
Jeg er redd for å ikke nå frem til deg som trenger å lytte til det jeg har å si. Jeg er simpelt talt redd.

Kan jeg hjelpe deg trykk her

Velg alltid kjærlighet i stedenfor frykt!

​Frykten er tung men jeg jobber med den fordi jeg har lært fra Gabrielle Bernstein i et kurs jeg har tatt hos henne at jeg skal se på frykten og si jeg ser deg og jeg både aksepterer deg og respekterer deg, men jeg velger kjærlighet i stedenfor.
 
Jeg bare vet det er dette jeg skal gjøre men det er tøft og kjenne på frykten for å ikke lykkes? Har du kjent på denne følelsen noen ganger? 
 
I går prøvde jeg Kundalini yoga for første gang. Med mitt utgangspunkt var det dritt tungt men jeg elsket det. Jeg elsket det å synge samtidig som jeg gjorde øvelser. Har du prøvd det eller annen yoga. Yoga er en allsidig og fin trening. Det styrke både kropp, sjel og sinn.
 
Da jeg hadde gjort øvelser så vibrerte hele kroppen min. Først tenkte jeg at jeg skulle få den til å stoppe, men så kom jeg på at det handlet om redsel. At jeg lot kroppen gjøre noe den aldri hadde gjort før og den var redd. Har du turt å kjenne på at du er så redd. Har du virkelig turt å gå inn i deg selv å kjenne på hvor redd du kan bli? Det er sikkert derfor jeg fikk satt ord på følelsene mine om frykt på morgentimene ettersom jeg jobbet så hardt i går.
 
Det å kjenne på sine følelser som frykt eller redsel  kan hjelpe deg til å bli enda mer i kontakt med deg selv. Det høres sikkert rart ut, men det fungerer. For når du tørr å kjenne på det som er vanskelig å slippe det virkelig til så gjør du noe godt for deg selv. Og du kommer mer i kontakt med deg selv og hjerte ditt
Vi du vite hvordan trykk her

Praktiser daglig meditasjon eller mindfulness og mer forskjellen!

​For å kjenne på det så tar du for det første ansvar for din følelse, du respekterer og anerkjenner følelsen og dermed lar du den få slippe til. Og det som skjer da etter en stund er at følelsen går tilbake og den blir ikke like sterk neste gang du kjenner på samme følelsen. 
 
Da jeg første gang jobbet for å bli kjent med min frykt så satte jeg på meditasjon som gikk på Rotchakraet og så la jeg meg på sengen eller på gulvet og hørte på først 5, så ti og så en hel time. For det er mye indre arbeid du får gjort på en time.
 
Men fortvil ikke du kan gjøre mye bra arbeid på 5 til 10 minutter og da tenker du sikkert at ja men det er så vanskelig å konsentrere seg. Jeg får det ikke til. Jeg klarer ikke det å ligge å meditere eller mindfullness som er et moteord på det. Uansett at du lukker øynene dine et lite øyeblikk og at du vender innover deg selv så har du gjort noe veldig bra. Du skal nemlig ikke klare, prestere eller gjøre noe annet enn å puste og kjenne på hvordan har du det i akkurat dette sekundet og bare la det som skje skje. Om du trenger hjelp til dette så finner dere meg på linken over.

Du finner roen i deg selv! Jeg var veldig stresset og hadde mye indre ro. Nå har jeg funnet min måte å finne indre ro på!

​I min jobb hjelper jeg mennesker blant annet i å lære å slappe av. Jeg har mange innom som blir overrasket over effekten av healing og meditasjon. Du er velkommen til å ta kontakt med meg 
 
Ønsker deg en nydelig dag. Og god reise innover deg selv.
Vi er alle kjærlighet
 
Stor hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with mindfulness, healing, hjerte, meditasjon, følelser, tanker, frykt, stress, stressmestring, livsglede, livslyst, ro, uro, kundalini, yoga, kroppen, redsel, gislipp, selvkjærlighet, godhet, kontakt, coaching, annerkjenne, respektere, konsentere, lukke, øyne, øyeblikket, finne, motivasjon, mestring, tavarepå, mentaltrening, meningsfylt


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne