Er det for svevende
by Heidi Marja on January 27th, 2016

ER NAVNET FRA MITT HJERTE TIL DITT HJERTE FOR SVEVENDE

Ønsker du å lese mer om meg gjør det her
​Nå på morgen tenker på noe som ble fortalt på kurset i går. Det var siste kvelden av kurset og deltakerne ga meg tilbakemeldinger om hvordan det hadde vært. Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger, men så var det et ord som jeg hengte opp i.


Hva er det som gjør at vi mennesker henger oss opp i den ene lille kommentaren. Den ene lille kommentaren som svir?

Hadde jeg ikke visst hvem du før hadde jeg ikke kommet på kurset ditt. Det er på grunn av firmanavnet Heidi. Det er så svevende. Det virker ikke som det er så seriøst som det i virkeligheten er. Ønsker du å være med på neste runde av kurset se her


Det var i grunnen positivt i det hun sa, men det fikk meg å tenke på skal jeg skifte navn. Skal jeg bare kalle firmaet mitt for Heidi Marja eller skal jeg holde på navnet «Fra mitt hjerte til ditt hjerte».

Det  firmanavnet mitt handler om er å ikke være altfor kritisk til seg selv,  finner ut hvem du er uten å være opptatt av hva alle andre mener, tror og synes om deg. At du tør å stå i ting selv om det er ubehagelig. At å møte personen som du er, være åpen, ærlig og mulighet du gir av deg selv i form av tanker, følelser og kunnskap.

nyhetsbrev fra meg

Jeg deler min historie for å gi muligheten til at andre tør å dele sin! Og jeg gjør det fra mitt hjerte til ditt hjerte.

se linken for mine tjenester
 ​Jeg klarer å skille mellom å ikke være privat, men jeg er personlig. Jeg deler av min historie for jeg mener at når jeg deler fra hjerte. Altså sagt med andre ord når jeg sier det jeg har på hjerte så åpner jeg opp for at andre tør å snakke  fra hjerte og på hjerte nivå.


Jeg fikk også en tilbakemelding på at jeg kunne ha vært bedre på å stoppe samtalen når de skei ut. For hun mente at jeg fikk ikke sagt alt jeg skulle si. Men der er jeg ikke enig jeg mener vi lever i et samfunn der vi hele tiden stopper hverandre å snakke ferdig.
Jeg mener at vi har en tendens til å sender ut høflighetsfraser som hvordan går det, men vi lytter ikke til hva som kommer opp.    


I mine kurs gir jeg muligheten til at den som ønsker å snakke får si den har å si. Jeg tror at vi mennesker møtes av en grunn og at vi skal lære av hverandre, og at når en holder tilbake det en innerst inne vil si så kan det hende at en holder tilbake viktig informasjon og løsninger som en av de hadde trenger i sin situasjon.


Jeg vet ikke helt om dere skjønte hva jeg prøvde å formidle. Mange mennesker som går rundt å bekymrer seg for og engster seg for å si feile ting. I redsel for å ikke bli likt eller at de sårer noen andre. Derfor sier de ikke noe i  det hele tatt. Og  dette er gjerne" flinke piker eller snille piker"

trenger du coaching
 

DET Å FØLGE HJERTE HANDLER OM Å TØRRE VÆRE SEG SELV!

​I mitt kurs er det rom for dialog. Det visste seg å stemme, at når kusdeltagerne fikk snakke fritt en stund hjalp de hverandre med løsninger og ble bedre kjent med hverandre.


Dessuten tror jeg ikke gruppen hadde blitt så sammensveiset om jeg ikke hadde gitt rom og mulighet til  åpen kommunikasjon. Gruppen fant ut at de skulle dra ut å spise i lag, gjøre noe sosialt og etter bare første kvelden så ble det naturlig å gi hverandre en klem.


Men tilbake til navnet. Hva tenker du om navnet på firmaet mitt? Synes du at det er for svevende?


Eller skjønner du at det handler om det dypeste i oss mennesker nemlig å kommunisere fra hjerte. Tørre å være sårbar, tørre å være seg selv fullt ut og møtes på hjertenivå.  Det å ikke over analysere det som skjer, men at en tør å være her og nå i øyeblikket og bare være uten å prestere. 

Kort sagt; Være seg selv!


Så selv om jeg ikke når ut til alle.  Det er heller ikke meningen, men jeg vil nå ut til dem som tenker at det er noe i det. At de som har møtt veggen, de som plages av smerter og uro og skjønner at de må starte med seg selv. De som ser at endringer er nødvendig.


De som skjønner at hun tør å være annerledes selv om det er tøft. Hun tør å bruke et «svevende» navn.  Jeg vet på sikt at folk vil begynne å skjønne at det er ikke så svevende som de først trodde. For jeg mener det er nemlig det livet handler om å tørre å være i fra hjerte sitt og snakke fra hjertenivå.
 
 
Ønsker alle sammen en nydelig dag <3

ønsker du å lese mer om meg se her


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with tørre, være seg selv, dypeste, kommunikasjon, være, her, , øyeblikket, menneske, hjerte, hjertenivå, følelser, tanker, prestere, Framitthjertetilditthjerte, dialog, løsninger, hverandre, medfølelse, hjelpe, smerter, uro, stressmestring, endringer, møte veggen, starte, ta vare på seg selv


5 Comments

se-Karin - January 27th, 2016 at 4:22 AM
Kjre Heidi Marja!
Navnet p firmaet ditt er nydelig! Det er akkurat det det skal hete! Navnet tiltrakk meg og jeg hper du vil beholde det og flge DITT hjerte. Kan navnet ha gjort/trigget noe hos personen? Kan du meditere over dette?
nsker deg lykke til videre!!
Klem se-Karin
Heidi Marja - March 13th, 2018 at 4:20 AM
Tusen takk
Randi - January 27th, 2016 at 7:55 AM
Jeg syns at ditt firmanavn forteller veldig mye,-fordi du vil vre rlig og ditt budskap kommer fra hjertet ditt. Nr det du sier nr fram,-gr det inn i mitt hjerte.S kan jo noen lure p hva det vil si,-og da gjr du dem nysgjerrig og de vil g inn p din side og lese mer.
Tro p deg selv,-og det du fler er rett for deg!! Det vil alltid vre noen som er uenig,-men hva s ?
Det er ditt merke,-og det betegner deg og det du str for. Lykke til videre !
Klem fra Randi S.
Heidi Marja - March 13th, 2018 at 4:21 AM
Tusen tusen takk
Karin - January 27th, 2016 at 11:55 AM
Det er ikke for svevende. Det er vakkert og ekte.
Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne