Ta vare på deg selv
by Heidi Marja on February 4th, 2016

Take care of yourself :

​Ønsker du coaching hos meg trykk her
Føler du deg fanget i egen kropp og fanget i eget liv. Du føler kanskje at hverdagslige gjøremål er et ork.

Presser du deg forbi smertegrensen hele tiden. At du jobber mot kroppen din i istedenfor med kroppen din.

Det er viktig å lytte til kroppen sin 

Lar du de ytre krav og forventningene styre ditt liv? Lever du etter de forventningene du tror forventes av deg slik at du sliter deg ut?
Veldig mange mennesker inkludert meg selv har en tendens til å heller hjelpe andre, enn å hjelpe seg selv. Dette er ikke bra når det er på bekostning av seg selv. Dette har vært min utfordring hele veien for jeg ville g hjelpe mennesker og glemte meg selv. Er dette noe du kan kjenne deg igjen i? Det er noen ganger at det å finne den midle middelvei skaper utfordringer. Noen ganger klarer vi det helt fint, mens andre ganger er det vanskeligere å finne den riktige balansen.

Er gapet mellom hvordan du var før smertene eller sykdommen stort? Føler at du ikke strekker til selv om du gjør alt du klarer?

 

Noen ganger er det vanskelig å finne en middelvei

​Veldig mange mennesker inkludert meg selv har en tendens til å heller hjelpe andre, enn å hjelpe seg selv. Dette er ikke bra når det er på bekostning av seg selv. Dette har vært min utfordring hele veien for jeg ville g hjelpe mennesker og glemte meg selv. Er dette noe du kan kjenne deg igjen i? Det er noen ganger at det å finne den midle middelvei skaper utfordringer. Noen ganger klarer vi det helt fint, mens andre ganger er det vanskeligere å finne den riktige balansen.

Er gapet mellom hvordan du var før smertene eller sykdommen stort? Føler at du ikke strekker til selv om du gjør alt du klarer?


Det å sammenligne seg med den en var før f.eks en skade eller sykdom gjør at en hele tiden føler at en kommer for kort. Det å presse seg selv og ikke godta hvordan en har det kan føre til bekymringer, stress og nedstemthet igjen kan  smerter eller annet ubehag.

Lukk øynene dine og bare vær et øyeblikk!

Ønsker å komme i kontakt med meg
​Det å sammenligne seg med den en var før f.eks en skade eller sykdom gjør at en hele tiden føler at en kommer for kort. Det å presse seg selv og ikke godta hvordan en har det kan føre til bekymringer, stress og nedstemthet igjen kan  smerter eller annet ubehag.
Det aller første du jeg anbefaler deg å gjøre er å akseptere sykdommen din, smertene dine og det som plager deg.

For du kan ikke starte på nullpunktet om du ikke har erkjent det du plages med. Jeg mener ikke at det å akseptere sykdom eller plagen er det samme som å stagnere. For det er det ikke, men det er å godta at akkurat sånn er det i dag og det er bra nok og jeg skal ikke jobbe på akkord med meg selv.


ingen i hele verden er supermennesker, så begynn å ta vare på deg selv.

 
 

Gå ut i naturen og bare vær!

​Tenk på i dag som første dagen i ditt nye liv. Ta tak i hvordan du har det i dag, se på dette som nullpunktet. Ikke se bakover i tid, på fortiden for det teller ikke, men det som teller er hvordan du har det i dag.

Hva føler du deg i dag? Hva kjenner du i kroppen din? Hvor er det vondt? Hva ønsker du i gjøre i dag som gjør det til din beste dag? Hva er det aller minste skrittet du kan ta akkurat nå for å nå drømmen eller målet ditt.

Lukk øynene og kjenn etter hvor du har det når du står der og har oppnådd drømmen din?


Jeg pleier å si til mine kunder at gjør minst en ting hver dag som gir deg glede. Gjør det uten å ha dårlig samvittighet. Det er viktig å pleie seg selv, fordi når du er bedre igjen så kan du hjelpe andre som trenger det. Men først ta vare på deg selv. Kom deg ut i naturen, dra på kafe, se en film. les en bok, strikk ol. Bare kos deg med god samvittighet.
 
Ønsker deg en fin dag

Vil du vite mer om hva jeg har å tilby
 
Hjerteklem fra Heidi Marja
 


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne