Energisvamp
by Heidi Marja on March 4th, 2016

 ER DU EN ENERGISVAMP?

       ER DU HØYsensitiv

​JEG SKAL HA ET GRATISWEBINAR ONSDAG DEN 09.03.16 KLOKKEN 13.00
 •  Fikk du høre at du var for følsom som barn
 • Fikk du høre at du tok deg altfor mye nær av ting
 • Hadde du vanskelig for å konsentrere deg som barn
 • Kjenner du andre sine følelser
 • Tar du inn andre sine smerter
 • Har du lettere for å sette deg inn i andre sine ting
 • Føler du at du at du bærer hele verden på dine skuldre 
        Jeg vil lære deg i denne Gratiswebinaret
 • Hvordan du skjermer deg
 • Hvordan du takler stress
 • Relasjoner
 • Verdier 
 • Hvordan du kan ta kontakt med dine følelser
 • Hvordan du tør å være mer deg selv
 • Være stolt av å være sensitiv
 • Hjertetskraft 
         Bli med da vel.  Velkommen skal du være her er linken for påmelding til gratiswebinaret
        https://attendee.gotowebinar.com/register/5472868978296588290


  ønsker du coaching så ta kontakt her
        Jeg blir også den 4 april 2016 å ha et onlinekurs om dette.
Mer info kommer etter hvert om kurset


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with Energisvamp, meditasjon, behov, hjerte, Framitthjertetilditthjerte, kurs, webinar, gruppe, nået, tilstedeværelse, smerte, følelser, følsom, barn, konsentere, relasjoner, verdier, høysensitiv, sensitiv, kjærlighet, frykt


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne