Hvorfor engelsk?
by Heidi Marja on June 13th, 2016


Hvorfor lager du en engelsk versjon av din side?

ta kontakt her om du ønsker noen å snakke med

Jeg har laget denne engelske siden fordi jeg til stadighet prøver å utvikle meg som menneske og at jeg ikke tar meg så alvorlig at jeg tør feile og tør å være helt meg selv. At jeg kan være akkurat slik jeg er og at jeg ikke trenger å late som jeg er bedre eller verre enn jeg er. Det er forferdelig tungt å skulle være bedre i noe enn en er og dessuten ved å tørre å være akkurat der jeg er trenger jeg ikke bruke så mye energi på ting som egentlig ikke har betydning for mitt vedkommende. Og jeg kan være kreativ, være modig, skape, ha fokus på det som er min drøm,  være fornøyd med der jeg er og se min utvikling. I stedenfor å hemme meg selv. For at alt skal gjøres så etter boka og at en må gjøre alt med et alvor. Da forsvinner gleden , kreativiteten og motet.

Jeg mener ikke at det jeg sier ikke er viktig fordi det er forskjell på alvor og viktig. Og der er en stor forskjell, men jeg tar meg ikke alvorlig på den måten at det skal bli så seriøst og så profesjonelt.

Jeg reagerer på hver gang jeg får høre at Heidi du kan jo ikke gjøre slik og slik. Du kan jo ikke ha det på deg. Du må ha håret opp, du må ha håret ned. Om du ikke har på deg dress og om du ikke gjør sånn og slik vil du aldri klare å holde på jobben din.

Du kan i hvertfall ikke bare snakke på live. Jeg ville aldri ha snakket foran kamera og snakket bare bambus. Det er jeg for profesjonell til har jeg fått hørt.

Og Heidi du har skriveferdigheter som en 13 åring så ikke blogg da blir du hvertfall ikke bli tatt seriøst.
Du vil ikke bli tatt seriøs nok og du vil i hvertfall ikke få kunder nå som du lager en engelsk kanal som gjør at de ser hvor lite engelsk du kan.

Jeg kjenner litt at jeg blir sint og irritert fordi jeg kan gjøre hva jeg vil i mitt firma. Jeg kan stå opp ned å synge julesanger om jeg vil. Og det blir forferdelig tungt for meg om jeg må hele tiden ha noen som retter mine ordfeil hver gang jeg har noe på trykk, har trossalt sterk til moderat grad dysleksi og vil det si at jeg ikke kan skrive. Hvorfor skal alt være så perfekt? Jeg sluttet på blogge på en god stund etter at jeg ikke høre det og da forsvant energien min også.
Jeg blir trist for at det er andre som skal si at slik må du gjøre for å lykkes og da må du være på den og den måten?

Jeg vil hjelpe mennesker på min måte. Jeg vil hjelpe mennesker med å være ekte og ærlige på en slik måte at det ikke skal bli et skille mellom jeg er hjelperen og du er .... Slik ovenfra og ned-holdning har jeg aldri likt og jeg klarer det ikke. For vi er mennesker alle sammen og det skal nå for farsken meg ikke ha noe å si om en har dress eller en fin nettside om folk kommer til en og jeg håper at mennesker kommer for at de ser at hun vet hva hun snakker om og hun har opplevd en del.

Jeg er så glad når jeg får tilbakemelding fra min familie, mine venner og de som har sett mine morgenvideoer at du er akkurat som deg selv og jeg liker at du er ærlig, ekte og at du ikke kler på deg noen rolle.

Og slik vil jeg også at det skal være at i mitt firma hjelper jeg fra hjerte. Jeg er ikke perfekt, jeg ønsker ikke den profesjonelle holdningen, men jeg er et medmenneske som lytter til deg og som gir deg råd, teknikker og metoder som har virket for meg og som  kan hjelpe deg.

Jeg tror at du kommer mye lenger med å være deg selv og jeg tror det at verden trenger nytenkning og nye innfallsvinkler og jeg ønsker å gjøre det på min måte. Og at det kommer fra hjerte.

Jeg har aldri vært et A4 menneske og jeg ønsker å gjøre ting på min måte. Hvorfor følge strømmen?

Så til spørsmålet jeg fikk. Jeg laget den engelske versjonen for at jeg har en drøm om å stå på en scene om noen år og holde et foredrag på engelsk og dermed må jeg øve meg. Jeg har et motto at øvelse gjør mester. Hvordan skal en nå drømmen sin om en ikke satser og en ikke gjør by på seg selv og være fullt ut seg selv. 

Mitt andre motto er Dream it, Wish it and Do it!  Drøm det, ønsk det og gjør det
'
Om du ønsker å se mine morgensendinger så har jeg livesending mandag til fredag klokken 09.00 til 09.10  https://www.facebook.com/Heidi-Marja-Fra-mitt-hjerte-til-ditt-hjerte-405607102907387/​ 

Ha en nydelig nydelig dag hvor en du er og tør vær deg selv akkurat som du er. DU ER FANTASTISK!

Hjerteklem fra Heidi Marjaa




Så om du ønsker coaching ta kontakt her









Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with a4, menneske, ønsker, strømmen, måte, min, drømmer, dysleksi, verden, fantastisk, følelser, gjøre, være, være seg selv, hjerte, Framitthjertetilditthjerte, profesjonell, utvikle, meg, fulle potensial, feile, satse, forskjell, seriøst, perfekt, nytenking


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne