STOLT OVER BOKA MI
by Heidi Marja on October 21st, 2016

Woooow jeg har fulgt drømmen min !

Følelseskarusellen er blitt en realitet!​Jeg har skrevet bok, og det er den største drømmen jeg noensinne har hatt. Jeg har for det første trosset min store frykt om at noen leser det jeg har skrevet. Det var mer rødt enn grønt på mine prøver på grunn av ord feil. Så jeg trodde at det var en umulig drøm å skrive bok. Jeg så virkelig opp til forfattere og hadde de på en pidestall som jeg aldri under noen omstendigheter kunne klare å gjøre. Ikke i min villeste fantasi.

 

Jeg er fryktelig stolt!

​Det var min kjære lillesøster som var den store skribenten i familien og jeg elsket å høre på henne lese om det som hun hadde skrevet i sine spennende bøker. Jeg skrev også bøker slik som MONA og ERTESUPPA begge bøkene handlet om hvordan det var å være ungdom. Det store temaet i mine bøker var mobbing. Lur som jeg var hev jeg disse bøkene da flyttet sammen med mannen min. Det angrer jeg på i dag. For det hadde vært utrolig artig å se hva jeg hadde tenkt om livet på den tiden.

Gi aldri opp din drøm!

​Jeg har et motto at jeg gir aldri, aldri, aldri opp og gi opp er ikke et alternativ. Og det har jeg heller aldri gjort.

Har du noe du brenner for i fra hjertet. Noe du ønsker å skape. Jeg tror vi alle er skapere og jeg tror at det er en grunn til at akkurat du har den drømmen. 

Det er nettopp derfor jeg har skrevet bok. Det å virkelig gå fra drømmen sin. Koste hva det koste vil.  Jeg ønsker at jeg kan hjelpe og bidra på min måte til at verden blir litt bedre. At en ser hvor viktig det er å komme i kontakt med seg selv og sine følelser.

Nå ønsker jeg å dele denne boken med deg. Om du kunne tenke deg å lese den så har du mulighet å bestille den på www.følelsekarusellen.com

Jeg har valgt i denne boken å fortelle min historie til deg som trenger den. Jeg har valgt å dele med deg hvordan jeg gikk fra motgang til styrke. Hvordan jeg gjennom bli venn med mine følelser fikk et mye bedre og rikere liv. 

ALTERNATIV MESSEN I TROMSØ

Jeg har stand på Alternativ messen i Tromsø i morgen Lørdag den 22.10.16 . Der blir jeg å selge boken min. Ønsker du å komme innom er du hjertelig velkommen
 

Dette står bakpå boka

​Heidi Marja forteller åpent og ærlig om hennes tanker om livet. Hun gir råd og oppgaver som hun selv brukte for å finne hjerte sitt.
I dag lever hun av å være spirituell coach, NLP Coach, healer, MEDI yogainstruktør.
Hun jobber 50 % ettersom hun enda har helseutfordringer. Men hun lar ikke det stoppe henne fra å hjelpe mennesker til å finne tilbake til seg selv og se hvem de i virkeligheten er. Hvordan være autentisk.


 
Du kan bestille boken ved å søke på www.følelsekarusellen.com


Hjerteklem fra Heidi Marja

Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with følelser, tanker, øyeblikk, drøm, mobbing, bøker, være, være seg selv, hjerte, Framitthjertetilditthjerte, følelseskarusellen, skrivefeil, elsker, coaching, mediyoga, healing, autentisk, Alternativ, Messen


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne