Fra motgang til Styrke i Oslo
by Heidi Marja on January 19th, 2017

Fra mitt hjerte til ditt hjerte kommer til Oslo

Nå har jeg tenk og tenk lenge på at det er på tide å skrive en liten blogg.  Det har vært stille rundt meg en stund, men jeg har jobbet med å klekke ut ny ting som skal ut slik at jeg kan hjelpe flere mennesker med den kunnskapen som jeg sitter inne med. Nå kommer jeg til Oslo og skal holde samme foredraget som jeg har holdt flere plasser i Tromsø.
Så bor du i Oslo eller i nærheten av Oslo så kom da vel. 
Jeg gleder meg til å møte deg den 16 februar 2017.

Hvem er foredraget for

Foredraget er for deg som er nysgjerrig på det som er mellom himmel og jord. Du som føler at du er sliten. stresset eller urolig eller sitter fast i livet ditt. Det er også for deg som lever i smerter men ønsker gode verktøy hvordan du skal leve med det slik at smertene ikke tar overtaket på livet ditt.

Jeg har selv helseutfordringer og jeg har lært å leve med dem. Jeg vil ikke at de skal sette demper på at jeg kan leve det livet som jeg drømmer om. Jeg ønsker å være en ressurs for andre mennesker.

Det var i et foredrag jeg var på at alt endret seg. Det endret seg slik at jeg skjønte at jeg kunne gjøre en forskjell. Jeg kunne dele mine erfaringer og mine tanker om livet og på den måten hjelpe et annet menneske.

Ønsker du å være med på foredraget som jeg skal holde i Sandvika på Lykkehaven kan du bestille en billett er
 

Følelseskarusellen

Derfor skrev jeg også boka følelseskarusellen fordi jeg ønsker å hjelpe andre mennesker til å komme mer i kontakt med seg selv. Følelsene våre er vår veiviser på hvordan vi har det og det er når vi tør vise våre sanne følelser at vi er autentiske. Det er gjennom å lære sine følelser å kjenne og ikke skyve dem bak teppet at vi skaper et rikere og bedre liv.
ønsker du å lese følelsekarusellen kan du bestille den her
 

Ha en nydelig dag
 

Ønsker du coaching eller healing kan du ta kontakt på her og nå har jeg også fått en chatt funksjon slik at du kommer i kontakt med meg når du er på min nettside

hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, Bok    Tagged with følelseskarusellen, godfølelse, foredrag, motivasjon, inspirasjon, takknemlighet, forskjell, mennesker, kurs, drøm, autentisk, ønsker


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne