Healing og chakrakurs
by Heidi Marja on January 24th, 2017

Healing og chakrakurs

​Nå har jeg fått så mange spørsmål om jeg kan ha et kurs i healing og chakraene, så jeg bestemte meg for å gjøre dette


Dette er det du kommer til å lære


Hva er chakra 
Hva er healing
Hva er energiarbeid 
Hvordan jobbe med blokkeringer i kroppen
Følelser og Energier 
Følelser og frekvenser
Hva er viktig å passe på når en healer


Hvem er dette for 
Det er for deg som alltid har lyst å lære deg mer om healing og om chakraene
Det er for deg som er sensitiv og som kjenner andre sine energier og følelser
Det er for deg som er åpen for at det er mer mellom himmel og jord
Det er for deg som er åpen for å lære nye ting om deg selv og om andre mennesker
Det er for deg som ønsker å se om healing er noe for deg 
Det er for deg som ønsker å åpne opp for denne kraften som er i oss alle


Fredag fra klokken 18.00 til 20.00
Lørdag fra klokken 11.00 til 15.00
Søndag fra klokken 11.00 til 15.00


Pris 2890 kr bindende påmelding med depositumet på kroner 1000 kr resten betales senest en uke før 


Spørsmål og påmelding til post@heidimarja.no


Hver rask 8 plasser 


Jeg deler teknikker om Reiki, chakra healing og annet spennende energiarbeid 


Bli med på en spennende kurs som gjør at du får gode verktøy som kan hjelpe deg og at du kan hjelpe andre mennesker


Hjerteklem fra Heidi Marja 
Spørsmål til post@heidimarja eller www.heidimarja.no
Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with kurs, selvutvikting, mestring, stressmestring, metoder, drømmer, chakraer, healing, coaching, følelser, følelseskarusellen, hjelp til selv hjelp, hjerte, hjertenivå, hjerteskraft, Framitthjertetilditthjerte


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne