Trenger du noen å snakke med
by Heidi Marja on March 23rd, 2017

​Det er så lett å bli sittende fast i tankene sine og tro at tankene er det som styrer deg. Det som bestemmer hvem du er og hva du gjør. Men det er slik at du kan lære deg å ta kontroll over dine tanker. 

​Tankene våre kan i tillegg stresse oss, gjøre oss urolige og engstelige og til og med kan de gjøre oss syke. Negative tanker blir til negative følelser, og når en ikke tør å ta tak i disse følelsene så vet vi nå at tankene lager blokkeringer i kroppen vår.
 
Hvorfor skriver jeg dette lurer du sikkert på fordi det er så mange mennesker som lar seg styre av tanker og spesielt det som andre mennesker sier, tenker og mener om dem.
Om du leser denne bloggen er du sikkert høy sensitiv som meg og du er spirituell som meg. Kanskje befinner du deg i deg spirituelle skapet og tør ikke å fortelle om dine gaver i redsel for hva andre måtte mene og tro om deg. 

​Kanskje du kjenner energier rundt deg og at du er så var at du tar inn alt. 

​Jeg vet også at du er en hjelper og at du virkelig ønsker å hjelpe andre mennesker.
Du har sikkert hørt som barn at du er for følsom. Eller at du burde skjerpe deg så fælt var det ikke. Du tar også inn når din familie og venner tar det vondt.  Du tar gjerne eierskap i dette og kjenner på det som om det skulle være dit eget.
Du har hjulpet og strekt deg i alle himmelretninger og nå er du sliten, utmattet og har smerter i kroppen.
Du har tilpasset deg og tilpasset deg miljøet rundt deg at du helt har glemt hvem du er. Du har glemt hva dine drømmer er og hva det er som gjør at du er lykkelig. Du har hjulpet alle andre til å bli lykkelig, men  glemt deg selv.
 
Jeg vet at du trenger noen å snakke med. Jeg vet at jeg kan hjelpe deg. Jeg er NLP COACH, spirituell Coach. Jeg dømmer ingen. Jeg er her og lytter til deg og kan veilede deg til å ta bedre valg for deg selv etter hva du selv har behov for, og hjelpe deg til å se den fantastiske skatten som ligger gjemt i deg. Jeg ser også at når du tør å åpne opp for gaven i deg selv så vil du få det bedre med deg selv.
Vær deg selv fullt ut. Ta vare på deg selv. Du er fantastisk
 
 
 

​Akkurat nå har jeg en COACH pakke til redusert pris den koster egentlig 6000,- men du får 6 timer for kun kr 3999,- frem til den 28 mars.


​Ta kontakt på www.heidimarja.no eller via epost post@heidimarja.no

Hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in coaching, Endring, hjelp til selvhjellp, Motivasjon, Styrke    Tagged with snakke, energi, Energisvamp, fantastisk, tanker, følelser, godfølelse, hjelpe, samtale, kommunisere, Framitthjertetilditthjerte, kropp, sjel, høysensitiv, lytte, spirituell, spiritualitet, hjerte, drømmer, frykt, redsel, tro på deg selv, coaching, sliten, utmattelse, autentisk, lykkelig, tilpasse, hjelp til selv hjelp, gave


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne