BOKA MI
by Heidi Marja on April 19th, 2017

Følelseskarusellen

​Mange har spurt meg hvorfor skrev du følelseskarusellen Heidi Marja. Så jeg tenkte jeg skulle lage en liten blogg på det til deg
 
Håper du har en nydelig dag. Her i Tromsø sneer det. Men det er enda noen dager til mai.
 
Følelseskarusellen ble til da jeg gikk i gjennom min egen prosess. Det at jeg ikke hadde lyttet til mine egne følelser og andre andre sine følelser telte mer enn mine.
Det å begynne å lytte til følelsene sine og ta dem på alvor. Derfor skrev jeg denne boken for at andre mennesker skal ha et verktøy som hjelper dem til å bli kjent med sine følelser.
Jeg har skjønt fra jeg var liten av at jeg var en hjelper og nå vet å dele min prosess kan jeg hjelpe andre mennesker.
Den er sårbar, ekte og levende
 

Få et rikere og bedre liv

Denne boken er delt inn i 3 deler
Første delen deler jeg min historie
Andre delen forteller jeg prosessen min til å komme mer i kontakt med følelsene
tredje del forteller jeg  hvordan livet har endret seg radikalt etter at jeg begynte å lytte til mine følelser

Jeg har for meg følelsene frykt, sorg, sinne, glede, kjærlighet og lykke

Fornøyd leser

​Fikk tilbakemelding fra ei som har leser boka nå og hun skrev
Følelseskarusellen anbefales, kommet omtrent halveis. Vil bare si at du er ei fantastisk dame Heidi Marja, alt du har vært igjennom og den styrken du har fått av det. Du er rå <3
 
Ønsker du å lese boka kan du bestille den på 
www.følelsekarusellen.com eller www.heidimarja.noPosted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke    Tagged with følelseskarusellen, følelser, glede, livsglede, frykt, kjærlighet, selvkjærlighet, hjelp til selv hjelp, hjelpe, tryggghet, Fibromyalgi, ME, medfølelse, selvmedfølelse, bekkenleddsyndrom, bekkenleddsplager, behov, hjerte, hjertekraft, hjertenivå, Framitthjertetilditthjerte, meditasjon, mediyoga, livskvalitet, livskraft, tilstedeværelse, mindfulness


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne