Ta sjanse
by Heidi Marja on May 20th, 2017

Slipp den gamle døren å ta sjansen

​Noe vil ut av meg. Det er noe med dører. Døren inn i livet. Døren inn til hjertet. Dører for å skape. Døren inn for å tørre å ta beslutninger. Dører som åpner nye muligheter. 
Men det er nå slik at ofte så blir vi lei oss om ikke akkurat den døren som vi trodde skulle være åpne for oss lukker seg. Da kan det hende en står ved siden av døren og holder fast ved den enda den er lukket. Enda det er mange andre dører så er en fast bestemt for at det er akkurat den døren en skal inn i. Det er den eller ingen andre.
Det som skjer da er at en er lei seg, skuffet, begynner å tvile på seg selv. Begynner å tenke at jeg har ikke det som skal til. Jeg har ingen muligheter. Det kan gå så langt at en tenker at ingen bryr seg om en og at det er ikke vits å gjøre noen verdens ting.
Men om en slipper døra og går bare et skritt videre. Kanskje må du banke på mange dører. Kanskje du må tåle å få et nei. Kanskje du må tåle å få flere nei for å komme til den riktige døren.

Kanskje du trenger å krype gjennom et lite vindu

Kanskje du også må åpne et lite vindu eller en kjellerlem før du kommer til den store mulighetene. Det er også slik at om du bare tør stå i ting så vil det ordne seg for deg.
Jeg holder nå på å lage en YouTube kanal der jeg har lyst å intervjue mennesker om mitt favoritt tema nemlig spiritualitet og hva spiritualitet er for dem. Jeg har fått mange avslag. Altså mennesker som er skeptisk og som ikke ønsker å være med på prosjektet mitt. Hadde dette vært for noen år siden så hadde jeg vært helt kunst. Jeg hadde begynt å tvile på meg selv. Men nå kjenner jeg at jeg banket ikke på rett dør. Og nå når jeg tør å fortsette så har jeg fått flere ja enn nei. Det er det å ikke gi seg. For du vil møte på de menneskene som har samme energien som deg bare du ikke gir opp.

Nå gleder jeg meg til å ta fatt på disse intervjuene. Jeg aner ikke hva dette egentlig blir til. Men jeg har turt å ta et skritt videre. Åpnet opp en ny dør for å se hva denne døren vil lære meg. Intervjuene blir å foregå på engelsk og det fine er at jeg mer jeg tør å praktisere engelsk, jo bedre blir jeg i språket.

Håper du også tør å åpne en ny dør og ikke holde fast ved en dør som allerede er lukket. Tør å ta nye valg, tør å ta nye actionsteg og tør å satse på din drøm selvom du møter noen stengte dører. Så vil det si at du er nærmere døren som er vidåpne for deg

 
 Dette er en online kurs der jeg lager en video mandag til fredag om temaer innenfor spirtualitualitet. Det kommer til å bli laget ulike teamer hver uke og jeg kommer til å dele mine kunnskaper om temaene. 
Etter fredag klokken 24.00 vil prisen bli kr 499,- pr mnd for å være med på denne gruppen. Så om du føler at dette virker interesant så er det nå du har muligheten til å bli med for en  billig penge. 


Gleder meg til å ha deg med på denne gruppen. Dette kommer til å bli så kult. Gleder meg kjempe masse til å komme i gang 


hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, online kurs    Tagged with online, selvhjelp, spiritualitet, kurs, prosjekt, døren, mennesker, potensiale, energi, beste, blokkeringer, endringer, glede, motivere, motivasjon, nei, avslag, gave, skeptisk, muligheter, youtube


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne