Julebrev
by Heidi Marja on December 20th, 2017

Hvordan har ditt år vært?

​Dette året har vært et spennende år. I mange sammenhenger har dette vært et år der det har kommet opp masse som en har jobbet med. 
Alt av tanker, følelser og fortid som har trengte å bearbeides har kommet opp. For veldig mange mennesker har det vært et tøft år. 
Dette er fordi vi som mennesker skal komme opp på den riktige vibrasjonen som er på jorden. Det er når alt kommer fra hjertet våres at vi er sann og står i vår kraft.
Dette året for meg har vært et spennende år der jeg har sådd nye frø. Jeg har gjort mange spennende prosjekter. Jeg har møtt mange spennende mennesker. Jeg har vært så heldig å ha fått hjulpet mange mennesker å åpne opp for hva som bor i hjertene deres.

Er du sliten eller lei. Lytt til hjertet ditt

​Det er så spennende å jobbe med mennesker. Det er så fantastisk å se når jeg ser at lyset kommer på igjen hos de jeg  hjulpet. Det er fantastisk når jeg ser at de blomster og begrensningene deres har blåst bort. De føler seg fri og ser sine ressurser og egenskaper som har vært ubevisst. I tillegg ser de at de har uante muligheter.
Ja det er uante muligheter for oss alle og det å følge hjertene våre er veien. I hvertfall har jeg skjønt det.
Jeg er utrolig takknemlig for alle menneskene som jeg har i livet mitt. Familien min, slekta mi, mine nære venner, Facebook venner og ikke minst alle dere fantastiske sjeler som har funnet veien til meg og som jeg har vært så heldig å få snakket med og hjulpet.

Ta vare på deg selv


Jeg har lært så uendelig mye fra dere alle sammen. Nå er snart alle julegavene kjøpt. Juletreet er på plass, og snart senker julefreden seg her hjemme hos meg. Håper også  du også er ferdig med alt som skal gjøres før jul. Lytt til kroppen din og ta vare på deg selv også i julestria. Husk å nyt juletiden sammen med dine kjære. 

​Tusen tusen takk for dette året og så blir det spennende å se hva 2018 kommer med. Det er et spesielt år det føler jeg sterkt i mitt hjerte.

Jeg blir å forsette meg livesendinger og ønsker du å være med i min Facebook gruppe trykk her
Ønsker du å vite mer om medisinsk yoga som jeg starter med etter jul   trykk her
Eller kanskje du ønsker å ta et dypdykk innover så er kanskje mitt kurs om Chakraene det du leter etter trykk her 
Ta vare på deg selv og de rundt deg. Ha en riktig god og fredelig jul

HJerteklem fra Heidi Marja
 

TRYKK PÅ BILDET OM DU VIL MOTTA MIN GRATIS HJERTEMEDITASJONPosted in not categorized    Tagged with no tags


4 Comments

Ann-Kristin Pettersen - December 20th, 2017 at 5:33 AM
Hei Heidi.
Koselig julebrev. Du sprer glede og hp p din vei. Gleder meg flge deg ideer. Neste r tror ogs jeg vil bringe mye spennende med seg nr det gjelder livsutvikling. For min del behver jeg pne p ting, finne frem hjertet pne det for meg selv og verden.

nsker deg en riktig god jul og godt nytt r. %u2764%uFE0F


Heidi Marja - March 13th, 2018 at 4:18 AM
Tusen takk
jane willassen - December 21st, 2017 at 3:37 PM
S fin side du har :) God jul til deg :)
Heidi Marja - March 13th, 2018 at 4:18 AM
Tusen takk
Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne