2017 til 2018
by Heidi Marja on December 30th, 2017

Hvordan har 2017 vært for deg? Hva ønsker du å gjøre i 2018

​Nå er vi på vei ut av dette året og  inn i et nye året. Det er nå en fin tid til å tenke hvordan året ditt har vært. Hva har du lært. Hva vil du ta med deg inn i det nye året. Hva ønsker du å gi slipp på. Hva er det du ønsker å skape som er nytt å spennende
Jeg synes alltid det er så spennende på slutten av året å ta et lite tilbakeblikk. Ta et lite tilbakeblikk på året som har vært. Hva er det som har skjedd nytt i dette året. Hva er det jeg har lært. Hva har jeg gjort. Hvordan opplever har jeg hatt. Hvem har jeg møtt?
Synes du det er spennende. Jeg lærte masse nytt i dette året. Jeg lærte blant annet det å være hundre prosent tilstede i øyeblikket. Det å virkelig ta innover meg det jeg opplevde. Det å virkelig se litt ekstra og kjenne etter hvordan jeg har det i kroppen, sjelen og sinnet når jeg opplever noe.
Det å virkelig kjenne på alle følelsene. Det å virkelig kunne være nede når jeg er nede. Det å virkelig tørre å kjenne på alle følelsene som kom opp. Det også gi slipp på det helt inne fra cellenivå. Det å virkelig kjenne etter i kroppen, sjelen og sinnet, hva jeg skal gjøre for å ha det enda bedre og da lager jeg også mitt chakra kurs som jeg har hatt stor glede av selv.

Ta kontakt med meg her 

Mye spennende som har skjedd i firmaet mitt i 2017

Stor stas for meg å holde foredrag på Lykkehaven hos Bjørg Thorhallsdottir og så ga hun meg dette vakre bilde 

​Så har jeg vært mye ute å reist i år. Det er spennende at når du beveger deg og sprer energien din rundt i verden så skjer det magi. Jeg har møtt mange spennende mennesker.  Jeg holdt flere foredrag blant annet holdt jeg foredrag i lykkehaven hos Fantastiske Bjørg Thorhallsdottir. Jeg dro også over til Sverige da jeg hørte at Gabrielle Bernstien skulle holde foredrag der og jeg hadde en utrolig koselig samtale med Gabrielle Bernstein. Flott dame med utrolig god energi rundt seg. Jeg har manifistert at jeg kommer meg til et av hennes kurs i USA til neste år.
Jeg møter så mange gode nydelig mennesker på mine reiser og jeg har hatt mange hjertemøter. Ingen nevnt og ingen glemt. Dere vet hvem dere er.
Så har jeg i år hatt glede av å hjelpe mennesker i ulike sammenhenger. Spesielt til mine hjerteelver tusen tusen takk. Jeg hadde ikke kunnet gjøre dette uten dere og deg.
Jeg har en driv og en følelse som bare presser meg fremover og fremover. Jeg vet dette er min livsoppgave og hjelpe mennesker å åpne opp hjertet sitt.
Jeg sitter her å reflektere litt og året har vært helt fantastisk. Jeg vet også at manifestering virker. Det å virkelig tro på at du har det du ønsker deg i livet. For bare noen dager siden oppdaget jeg en boks som jeg hadde laget i fjor med mine ønsker for dette året og 80 prosent av mine ønsker har gått i oppfyllelse. Det er rått.

Kjempe koselig samtale med Gabrielle Bernstein

​Jeg skal lage meg en ny boks og lage mine drømmer for neste år. 
Nå er det deg. Håper du har hatt et fint år. Kanskje du også har lyst å teste ut manifestering ved å lage en boks. Klipp ut fra ukeblader eller skriv på lapper det du ønsker skal skje. Jeg manifisterte et møte med Gabrielle Bernstein og det skjedde. Bare se her.
Ønsker deg en fantastisk rock on år 2018. Dette året kommer til å bli helt rått og jeg vet at det kommer til å bli et magisk år.
Nyt de siste timene av dette året og velkommen 2018 💕

Hadde også en utrolig fin tur til London med min mentor Camilla Kristiansen

Nyt de siste timene av dette året og velkommen 2018. Det kommer til å bli et fantastisk nytt år! Følg hjertet ditt da trør du aldri feil.

Du kan ta kontakt med meg her 
HJerteklem fra Heidi Marja 


Posted in not categorized    Tagged with 2017, 2018, nyttår, Gabrielle Bernstein, Manifestering, Rått, meditasjon, magisk, selvutvikling, chakra, opplevelser, tilbakeblikk, yoga, medinskyoga, kropp, sjel, sinn


1 Comments

Camilla - December 30th, 2017 at 12:16 PM
Takk for en fantastisk tur til London. nsker deg knallsuksess i 2018. Klem%u2764%uFE0F
Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne