Hvorfor? Hva er ditt hvorfor?
by Heidi Marja on January 2nd, 2018

Trykk på bilde for å komme i kontakt med meg

​Andre dag i det nye året våknet jeg veldig tidlig opp.Klokken er bare 05.30. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å starte dagen. Jeg gleder meg til å gå på matten min og starte dagen.
Jeg tenkte da jeg lå her at jeg er så heldig som har funnet min Passion i livet. Jeg er så heldig som våkner opp med et smil.
Jeg møter mange mennesker som er trøtte, leie og tom. De har ikke lenger driven.  De er tom i blikket og det virker som de er helt borte. De føler at de er nødt til å jobbe. De ser ikke lenger gleden i det de gjør.
Så jeg spør deg. Er du der du ønsker å være. Er du glad når du våkner. Sprette du opp av sengen eller trykker du på slumre knappen for du vil sove lengre. 
Hva er din passion og ditt  Hvorfor? Jeg så på Facebook at en venninne skrev hva er ditt hvorfor? Hvorfor har du valgt den veien i livet som du har valgt. Hva er det som gjorde at Du valgte den veien.

Hva er din passion?

​For meg handler livet mye om valg. De å velge det som gjør at jeg kjenner at jeg lever. Det å kjenne at jeg gleder meg til dagen min. Det å kjenne at jeg blir utfordret, inspirert og ikke minst bruke min Passion.
Passion eller lidenskap er viktig for meg. Jeg glemte å lytte til den i mange år og forsvant mer og mer bort fra meg selv. Jeg bare eksisterte og levde ikke. Kanskje du vet hva jeg snakker om. Kanskje du har det på samme måten.
For deg som ikke kjenner meg så godt så har jeg brukt flere år på å bygge meg opp igjen. Du kan lese om det i boka mi Følelseskarusellen. Det jeg skjønte var at min store lidenskap er å hjelpe andre mennesker. Det er min hvorfor. Det gir meg utrolig mye å kunne hjelpe. Men det jeg har skjønt er at det er viktig når en er en hjelper og lære å ta i mot hjelp. Det har jeg blitt mye bedre på.

Trykk på bilde for mer info om boka

​Så nå den andre dagen av det nye året kan du om du vil reflektere litt over ditt hvorfor. En øvelse som jeg lærte i et kurs var at om du spør deg selv. Hvorfor er dette viktig for deg? Så vil du få et dypere svar.
Foreksempel
Hvorfor er dette virkelig for deg?Jeg ønsker å hjelpe
Hvorfor ønsker du å hjelpe?Jeg ønsker å gi
Hvorfor ønsker du å gi?Jeg vil bidra
Du skjønner sikkert tegningen. Så når du gjør det på denne måten vil du gå mye dypere inn i deg selv og finne ut hvorfor du gjør som du gjør.

Trykk på bilde om du ønsker å hjelp fra meg

​Lykke til
Ønsker du hjelp fra meg kan du kontakte meg her.
Godt nyttår og måtte dette være et Amazing år for deg

Jeg har også en gratis facebook gruppe den kan du bli medlem her  Mye spennende som kommer til å skje der utover våren. Velkommen skal du være.


Hjerteklem fra Heidi Marja 


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, online kurs, Styrke    Tagged with mindfulness, hjertet, passion, lidenskap, hvorfor, selvutvikling, hjelp til selv hjelp, empowerment, følelseskarusellen, glede, livsglede, klokken, starte, nyttår, smil, mennesker, trøtt, lei, blikk, jobb, ønsker, være, veien, livet, valg, lever, inspirasjon, eksistere, bygge, lese, boka, hjelpe, gi, balanse, lykke


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne