Bring deg selv tilbake
by Heidi Marja on January 14th, 2018

Klikk på bilde om du vil vite mer om Soulstar GOLD

​Jeg er nå i gang med Soulstarsister, som har fått navnet Soul Star Gold.  Dette er en plass for alle som er spirituelle, for deg som vet det er mer mellom himmel og jord. Du vet du skal gjøre noe mer, og du er klar for å åpne opp for din indre visdom, kraft og kjærlighet, til deg selv og andre. Du vet du har gaver som du ikke helt tør å dele med noen enda, og du føler tiltrekkingen til det spirituelle. Du ønsker å lære mer om deg selv, både på det personlige og spirituelle planet.

BLI MED Å FÅ EN HELT ANNEN FORSTÅELSE FOR HJERTET DITT!

​Jeg møter så mange mennesker i ulike samfunnslag.  Men,  det som går igjen er at de tør ikke si at de er spirituelle mennesker i det offentlige rom.  Men i et hyggelig lag  begynner de å åpne seg og fortelle om sine opplevelser i det spirituelle landskapet.  Det er også slik at når jeg gir healing, åpner  mennesker seg på et nytt plan og de blir gjerne overrasket over det.


Så, hvor viktig er spiritualitet for deg? Det er alfa og omega for meg. Da jeg begynte på min personlige og spirituelle utvikling, ante jeg ikke hva det kom til å bety for meg. Nå ønsker jeg å dele mine beste verktøy med deg!

 

DET KULESTE SPIRITUELLE NETTVERKET OG KURSET EVER! TRYKK PÅ BILDE FOR Å VITE MER

​eg mener nå det er på høy tid at vi viser at vi er spirituelle. Jo flere som tør å vise at de er spirituelle, jo mer vanlig blir det, og flere tør å ta kontakt med sine gaver, sine følelser, og lærer å kjenne sitt hjerte fullt ut.


Mange jeg møter på min vei er også helt tomme i blikket, som betyr at de er mest i hodet og er på tur til å miste gløden sin. Jeg ønsker virkelig at du skal gløde! Jeg ønsker at DU skal skinne som den stjerna du er!


Ønsker DU å komme i kontakt med ditt spirituelle så bli med på SOULSTAR GOLD.  FÅ TILBUDSPRISEN FREM TIL TORSDAG KLOKKEN 24.00


Ønsker deg en nydelig dag videre, og velkommen skal du være!


Hjerteklem fra Heidi Marja 


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, online kurs, Styrke    Tagged with spirituell, spiritualitet, inspirasjon, coaching, hjelp til selv hjelp, motivasjon, kjærlighet, hjerte, hjertekraft, livsglede


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne