Spirituelle vei?
by Heidi Marja on March 3rd, 2018

Ønsker du å komme i kontakt med meg trykk på bilde

​​Om å åpne for det spirituelle


Jeg får ofte spørsmål om hvordan man åpner seg for det spirituelle. Det første jeg svarer da, er at det er viktig å være jordet. Det er viktig å ha beina godt plantet på bakken.


For du trenger å gå veien, å jobbe med deg selv på en slik måte at du ikke lar tankene styre deg.


Med det mener jeg at, om du tror du er tankene dine, vil det hindre deg. Du trenger å gi slipp på tankene og du trenger å gi slipp på hvordan du skal oppnå målene dine i livet!


På en kronglete måte prøver jeg å si at du er ledet. Så lenge du skrur av de 95 prosent av tankene dine som styres av sinnet ditt, så vil du skjønne at du kan lytte med hjertet ditt.

Hvem er du da?

​Jeg hadde en interessant samtale i går, hvor en kunde fortalte at hun ønsket å gjøre dette og dette, men at hun opplevde at hun fulgte feil vei. Hun gjorde det stikk motsatte.


- Da spurte jeg henne; ”Hvem er du da?” Og jeg bad henne svare impulsivt.
- Plutselig i løpet av timen sier hun; ”Jeg har jo fått masse tegn, men jeg har gått imot det.”
- Så spør jeg; ”Hva merker du som skjer med deg når du går imot deg selv?”
- Da svarer hun; ”Jo alt kjennes så ubeskrivelig vanskelig ut. Jeg strever”.

 

Trykk på bilde om du ønsker å booke en time hos meg 

Jeg vet veldig godt forskjellen mellom å følge hjertet kontra hodet.

​eg sa til henne at det er et tegn på at du blir ledet i den andre retningen. ”Hva om du følger den? Hva gjør du da?”


Jeg vet veldig godt forskjellen mellom å følge hjertet mitt kontra hodet. Jeg har sett livsendrende resultater som jeg overhodet ikke trodde var mulig. Jeg merker også at jeg opplever flyt. Selv om jeg også opplever tunge ting, og det til gangs, så er det slik at jeg lar følelsene få strømme fritt. Jeg står i det som jeg er i hele veien.


En annen ting er at jeg har oppdaget at om jeg ikke tenker hvordan det jeg ønsker skal komme til meg, så kommer det til meg så lenge jeg gir slipp på hvordan det kommer til meg. Jeg setter meg opp et mål og sier gjerne at jeg skal ha det.


Så du blir ledet hele tiden. Spørsmålet er om du stopper opp nok for å lytte!


Ønsker deg en nydelig dag videre.


Hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with Framitthjertetilditthjerte, hjertekraft, hjertenivå, hjerte, hode, følelser, følelseskarusellen, følelseskarusellen, mentor, coaching, spiritualitet, inspirasjon


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne