To open up your spiritual path
by Heidi Marja on March 3rd, 2018

​Click on the picture if you want to conntact me 

How do I open up to my spiritual path?

​Often I get the question: “How do I open up to my spiritual path?” The first I tell them, are to get grounded. It is so important to be grounded, to have your feet solid on the ground.


Because you need to work with yourself in a way that you don´t let your thoughts control you.


With that, I mean, if you are in your thoughts, it will stop you. You need to let go of the thoughts, and you need to let go of how to achieve your goals in life!


What I am trying to say is, that you are guided. As long as you turn off the 95 percent of your thoughts that controls your mind, you will understand that you can listen with your heart.


I had an interesting conversation yesterday with a client. She told me that she wanted to do this and that, but she experienced that she was following the wrong path. She did the total opposite.

 

Who are you then?

​- Then I asked her: “Who are you then?” And I asked her to answer on impulse
- Suddenly dureing the session she said: “I have received a lot of signs, but I have gone against it.”
- Then I ask: “What do you notice happens with you when you go against yourself?”
- She answer: “Well, everything feels so incredible difficult. I struggle.”


I told her that it is a sign that she is guided in the other direction. “What if you follow that direction? What do you do then?”

 

​Click on the picture if you want to conntact me 

I know very well the difference following the heart versus the head.

​I know very well the difference between following the heart versus the head. I have seen lifechanging results that I didn´t think was possible. I also notice that I live in flow. Even I also has bad days and experiences, I let the emotions flow freely. I let my self be in that moment of emotions fully.


Another thing is that I have discovered that if I don´t think about how what I desire is supposed to come to me, it will come as long as I let go of how it will come to me. I set a goal, and say that I shall have it.


So, you are guided all the time. The question is if you stop enough to listen!


Wish you a beautiful day!

Love from Heidi Marja

Click on the picture if you want to conntact me Posted in Book, Mentor, inspiration, inspiration    Tagged with Heart, Love, Spirituality, path, Sruggle, follow, mentor, coaching, healer


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne