Motgang til styrke
by Heidi Marja on March 9th, 2018

Mitt foredrag fra motgang til styrke

Trykk på bilde om du ønsker å komme i kontakt med meg 

​I dag har jeg vasket kjøkkenet samtidig som jeg har laget mange flere lydfiler til min gruppe som jeg har gående på nettet. Du kan lese om dette her om du vil http://heidimarja.no/kurs.htm
Jeg vil nevne for deg at jeg skal ha et webinar neste uke om mitt foredrag som jeg har reist litt rundt meg. Blant annet vært hos Bjørg Torhallsdottir i Sandvika. Wow for et koselig sted  bare se her på disse fine bildene der i fra 
Jeg omgitt av hennes vakre bilder og alt det vakre hun har skapt.

 

Meg sammen med Bjørg Torhallsdottir sine fanatstiske bilder <3 Bilder med sjel <3 

​Meg og Bjørg Torhallsdottir etter foredraget. Se det nydelige bilde som jeg har fått hos Bjørg om det å hoppe. Jeg hoppet inn i livet og inn i hjertet mitt. Bjørg er en aldeles fanatstisk og sprudlene dame. Som det var en ære å få love å holde foredraget mitt. Det var etter at hun hadde lest boka Følelseskarusellen at hun inviterte meg til å komme å holde foredrag på Lykkehaven.

Jeg holdt foredrag på lykkehaven hos Bjørg.

Se det nydelige bilde jeg fikk etter at jeg holdt foredraget. Det handlet om å hoppe og jeg hoppet

Trykk på bilde for å lese mer om foredraget

Om du ønsker å lese mer om foredraget og ønsker å være med kan du trykke på bilde over her 


Ønsker deg en nydelig helg videre 


Vil du ikke motta nyhetsbrev fra meg så er det bare å trykke på unsubscribe under her 


Hjerteklem fra Heidi Marja
Nyt dagen


Hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in Bok, Book, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with motgang, styrke, motivasjon, spiritualitet, inspirere, bjørg, torhallsdottir, livet, snu, hode, hjerte, fulle potensial, følge, drømmen, visualisering, verktøy, foredragsholder, foredrag, webinar, nettet, hjelp til selv hjelp, hjelp, endringer, forandring, tøft, følelser, følelseskarusellen, coaching, mentor


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne