Veien blir til mens du er
by Heidi Marja on March 12th, 2018

Trykk på bilde om du ønsker å komme i kontakt med meg 

Du er her NÅ!

​Det jeg mener med det, er at DU er her NÅ! Du lever nå! Lev i øyeblikket! Jeg har selv virkelig skjønt en utrolig viktig lekse den siste tiden, om hvor skjørt livet er.


Jeg snakker med ulike mennesker i min jobb, og de er alle klar på én ting; Husk å være! Husk å ta vare på øyeblikket!


Ikke tenk på penger som det som bringer deg lykke. Ikke ta livet som en selvfølge. Ta vare på hvert eneste sekund, og gjør det du elsker. Vær sammen med de menneskene som du elsker og som gjør deg godt!

 

Livet er for kort til å ikke gjøre det du elsker 

​Jeg har skjønt hvor verdifullt livet mitt er, og at jeg ikke kommer til å gjøre mer som står i strid med det jeg elsker å gjøre. Jeg ønsker å være i fra hjertet mitt, og dele fra mitt hjerte. Livet er for kort til å ikke gjøre det en elsker!


Livet er for kort til å ikke ta sjanser! Livet er for kort til å ikke leve i fulle drag hver dag, eller til å ikke teste grenser og se sitt fulle potensial!

Ønsker du å booke en time kan du gjøre det her 

Jeg velger livet! Jeg velger kjærlighet og tillit!

​Jeg velger livet! Jeg velger kjærlighet og tillit! Jeg velger å følge hjertet mitt selv om jeg ikke aner hvor det fører meg. Men, jeg vet at så lenge jeg følger hjertet mitt, er jeg tro mot meg selv, og det er det aller viktigste!


Kommentar gjerne i bloggen slik at jeg vet at du har lest denne.

Ønsker deg en nydelig dag videre


Sender kjærlighet din vei!


For mer informasjon om meg trykk her


Hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with livet, fulle potensial, Framitthjertetilditthjerte, hjerte, hjertekraft, tillit, være, tilstedeværelse, , nået, meditasjon, mentor, coaching, hode


2 Comments

Liss Tone - March 13th, 2018 at 4:03 AM
Veldig bra og veldig viktig det du skriver %uD83D%uDC9C Tror flere kommer til se viktigheten & Verdien av leve p den mten %uD83D%uDC9C
Heidi Marja - March 13th, 2018 at 4:19 AM
Tusen takk Liss Tone
Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne