Balansere dine chakraer
by Heidi Marja on March 17th, 2018

Ønsker du å lære om Chakraene og om indre healig så er dette kurset for deg.

DEN 6 APRIL TIL 8 APRIL SKAL JEG HA KURS I TROMSØ

Jeg deler mine kunnskaper og erfaringer om dette feltet som jeg har studert og jobbet med i mange år nå.

Nå har jeg fått så mange spørsmål om jeg kan ha et kurs i healing og chakraene så jeg bestemte meg for å gjøre dette

Dette er der du kommer til å lære

Hva er chakra
Hva er indre healing
Hva er energiarbeid
Hvordan jobbe med blokkeringer i kroppen
Følelser og Energier
Følelser og frekvenser

Hvem er dette for
Det er for deg som alltid har lyst å lære deg mer om healing og om chakraene
Det er for deg som er sensitiv og som kjenner andre sine energier og følelser
Det er for deg som er åpen for at det er mer mellom himmel og jord
Det er for deg som er åpen for å lære nye ting om deg selv og om andre mennesker
Det er for deg som ønsker å se om healing er noe for deg
Det er for deg som ønsker å åpne opp for denne kraften som er i oss alle

Fredag fra klokken 18.00 til 22.00
Lørdag fra klokken 10.00 til 18.00
Søndag fra klokken 11.00 til 15.00

Pris 1990 kr bindende påmelding med depositumet på kroner 1000 kr resten betales senest en uke før inkludert frukt , kaffe og te alle dagene 


Spørsmål og påmelding til post@heidimarja.no
Hver rask 15 stykker 

Jeg deler teknikker om chakra healing og annet spennende energiarbeid

Bli med på en spennende kurs som gjør at du får gode verktøy som kan hjelpe deg og at du kan hjelpe andre mennesker

Det som er lurt å ta med seg

En yogamatte

Behagelige klær

Vannflaske

Notatbok og skrivesaker

Du kan også ta mitt chakrakurs som er online www.heidimarja.com


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon    Tagged with chakra, balanse, hjerte, hjertekraft, energi, frekvenser, blokkeringer, healing, følelser, følelser, åpen, lære, nye, kraft, livskraft, verktøy, autentisk, kurs


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne