Soulheart day
by Heidi Marja on March 17th, 2018

​SoulHeart dag Tromsø – INTROPRIS!
KUN 3 Plasser
Jeg vil invitere deg flotte dame til en Heart Soul dag hjemme hos meg i rolige omgivelser der du blir satt i fokus og får en hel dag tilegnet deg selv. 5 timer der du får tid til deg selv og får bedriften din opp å gå.
Dette er for deg som:
Har lyst å bli mer kjent med deg selv og hva du egentlig vil. 
Du er usikker på veien videre, men ønsker å leve av din drøm og din business 
Møtt mye motgang i livet 
Plaget av å ikke være tilstede i livet 
Utfordrende å få tid til deg selv 
En hjelper som gir mye og har vanskelig for å ta i mot hjelp selv 
Har du mye frykt for å gjøre det du virkelig ønsker å gjøre 
Er du spirituell men er i den spirituelle skapet
Dette er det du vil lære:
Meditasjon 
Visualisering 
Komme i kontakt med hjertet ditt 
Yoga 
Chakrasystemet 
Jobbe med en handlingsplan 
Jobbe med det tekniske og det praktiske rundt det å starte en bedrift.
Dette blir en spennende dag der du får tilgang til alle mine verktøy og lære hvordan du kan bruke dette i din hverdag for å oppnå suksess. Dette er en investering i deg selv og din framtid som du ikke kommer til å angre på. 
Det blir også servert lunsj og frukt og te/kaffe i løpet av dagen.
Send meg en melding om du vil booke deg inn. Jeg har kun plass til 3 slike dager til intropris.

Send meg en mail til post@heidimarja.no eller kontakt meg på Facebook messenger.
Gleder meg til å hjelpe deg videre i livet!

​Hjerteklem Heidi Marja
Mer info ved å sende en e-post til meg
Besøk med på min hjemmeside for mer informasjon om meg www.heidimarja.com


Posted in Bok, coaching, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon    Tagged with Soul, motivasjon, mentor, business, fokus, hjerte, chakra, handlingsplan, tilstedeværelse, tilstedeværelse, yoga, visualisering, meditasjon, meditasjon, praktisk, teknisk


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne