Utenfor komforsonen
by Heidi Marja on April 4th, 2018

Om du ønsker å lytte til min hjertemeditasjon trykk på bilde

Foredrag i London

Da jeg var i London nylig holdt jeg et foredrag på engelsk. Dette er andre gangen jeg holdt foredraget mitt på engelsk, så siden jeg var kjempe nervøs bestemte jeg meg for å si det slik det var. Jeg sa at dette var utenfor min komfortsone. Dette er noe som jeg aldri trodde kom til å være mulig fordi min engelsk har aldri vært tipp topp. Karakter 3 var den høyeste karakteren jeg fikk i engelsk.
Hvorfor forteller jeg dette til deg lurer du sikkert på.  Jo jeg forteller dette til deg fordi det er når du tør gjøre noe du aldri hadde drømt om å gjøre så vil du oppleve mestring og oppleve utvikling. Det er ofte slik at vi holder oss selv tilbake fordi en ikke snakker perfekt engelsk,  at en er redd for hvordan andre skal ta det eller at en er redd for å dumme seg ut. Når du er deg selv så trenger du ikke streve. Du bare er og da vil alt komme naturlig til deg.

For 4 år i april startet jeg på NLP og jeg husker at jeg var livredd for å snakke i forsamlinger. Jeg var livredd for å det hele tatt å åpne opp munnen min å snakke i forsamlinger. Jeg husker jeg gråt da vi hadde en oppgave bare å stå foran de andre som var i rommet. Så redd var jeg for å vises. Så lite ønsket jeg å vises. For mange er nettopp det å være synlig skummelt. Men det er når du er synlig at du kan gjøre en forskjell.

Elsker å holde foredrag

Det er mange ganger at en ikke tør å gjøre det som en liker aller mest. Det er mange av kundene mine som sier at jeg tør ikke å vises. Jeg skal ihvertfall ikke ha livesendinger på facebook. Jeg liker ikke å bli tatt bilde av en gang. Men nå er de hyppig å se på facebook live. Jeg er så uendelig stolt av dem. I går fikk jeg til og med en epost der en av mine kunder skrev. Du er ukens høydepunkt. Det varmer mitt hjertet mer enn du aner. 

Det var en setning som jeg tok med meg da jeg var i London som jeg ønsker å si til deg kjære leser. Det er" ikke vær en skatt som er skjult, men skinn den stjernen som du er ment å skinne".

For det jeg brenner aller mest for er nettopp det at du skal skinne. Jeg brenner for å se at det kommer stjerner i øynene dine når du virkelig går for din drøm. 

Jeg brenner også for at alt ikke skal være perfekt. Jeg er perfekt uperfekt har jeg funnet ut. Jeg tør trø ut av min komfortsone. Hva er det som du kan gjøre som er utenfor din komfortsone. Vi mennesker har forskjellige ting som er utenfor komfortsonen. Det som er komfortsone for meg trenger ikke å være det for deg. 

Jeg mener at livet skjer når en tør gå ut av sin komfortsone og gjøre noe som en tenker at en aldri hadde turt før, men så tar en sats og tenker 5, 4, 3, 2 ,1 og så gjorde en det og så blir det så mye bedre enn en noen gang kunne drømt om.

Jeg hadde jo en periode da jeg lå i sengen min og kunne ikke gjøre noen ting. Måtte starte på nytt. Hva er jeg god på tenkte jeg. Jo jeg er god på å snakke og lytte. Det er dette som var starten på å gå ut av min komfortsone og ta den lange veien til å bli forfatter, foredragsholder og mentor i mitt firma " Fra mitt hjerte til ditt hjerte" 

Trykk på bilde for å komme i kontakt med meg 

Kanskje du er fornøyd med livet ditt. Kanskje du liker å være i komfortsonen og da er det kjempe bra. Men er du misfornøyd med din situasjon og at du enten prokastinerer eller du er redd for å gjøre noe. Ta steget ut i det ukjente fordi du vil føle deg mye mer levende når du først av gjør noe som du aldri trodde var mulig.

Ønsker deg en nydelig dag videre 

Hjerteklem fra Heidi Marja


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, Inspirasjon, inspiration, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with komfortsone, mestring, autentisk, jording, hjelp til selv hjelp, tilstedeværelse, gjøre, drøm, hjerte, fulle potensial, uperfekt, perfekt, NLP, åpen, synlig, forskjell, naturlig, streve, redd, frykt


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne