Bok i magen prosjektet
by Heidi Marja on April 5th, 2018

Bli med på det kuleste bokprosjektet trykk på bilde

​Ja du hører riktig. Jeg er i gang med et ultra spennende prosjekt. Som jeg bare må dele med deg 
Jeg merker stor jeg er sikkerlig i flyt om dagen og det er fordi jeg gjør noe som jeg virkelig har troen på. Noe jeg virkelig tror vil gjøre en forskjell.
Både med tanke på at en kan gi håp men også med å dele sin historie at en kan gjøre en forskjell for andre samtidig som en blir ferdig med sin historie. Skriveprosesser er rensende og helende.

​du hører riktig. Jeg er i gang med et ultra spennende prosjekt. Som jeg bare må dele med deg 
JaJeg merker stor jeg er sikkerlig i flyt om dagen og det er fordi jeg gjør noe som jeg virkelig har troen på. Noe jeg virkelig tror vil gjøre en forskjell.
Både med tanke på at en kan gi håp men også med å dele sin historie at en kan gjøre en forskjell for andre samtidig som en blir ferdig med sin historie. Skruveprosess er rensende.
Hva er så mitt prosjekt tenker du sikkert. Jo jeg tar tenkt og jeg holder på å få tak i 50 stykker som ønsker å dele sin historie. Del av det de har lært slik at det kan hjelpe et menneske der ute som trenger å høre akkurat denne historien.
Så om du har hatt en drøm om å bli forfatter. Så om du tenker dette er noe for deg. Bli med da vel. Din historie kan redde liv
Jeg har lenge tenkt på hva jeg skulle gjøre. For jeg elsker å skrive, men min sannhet har vært at  jeg er dårlig på å skrive. Men det handler ikke om det. Det handler om å dele. Det handler om å dele av sitt liv. Det handler om å hjelpe et annet menneske. 
Ordlyd og slik kan alltids rettes på. Men sitter du på gjerdet å tenker jeg kan jo ikke skrive.Alle kan deg og din historie teller. Det du sitter inne med av kunnskap, erfaringer og synspunkter er ikke blitt hørt enda om du ikke har blogget eller skrevet bok før.

Jeg på stand med boka mi følelseskarusellen 

​eg elsket prosessen da jeg skrev på følelseskarusellen og når jeg også har vært med i to andre bøker. Det å sette penn på papiret og se hva som kommer opp. Eller slik jeg ligger nå i sengen klokken 05.41 og skriver fordi jeg elsker dette. Og nå vil jeg dele denne lidenskapen med deg. 
Du får være med på hele prosessen fra du begynner å skrive til ferdig bok fra perm til perm. Det er noe helt spesielt å holde sin egen bok som en har skrevet i. Det er noe helt spesielt å la sine tanker og følelser kom frem i en bok
Nå leiter jeg etter deg som ønsker å skrive din historie. Jeg leiter etter deg som alltid har hatt en bok i magen, men som tenker at det er altfor mye å skrive en hel bok. Du kommer til å skrive et kapitell selv, samtidig som du blir kjent med hvordan prosessen med å skrive bok er.

Jeg har skrevet boka følelseskarusellen ,og jeg har vært med i to bøkene The bigger buisness bok og  HeartMatters så jeg har god kunnskap hvordan dette foregår. Vil du dele din historie slik at andre kan ha nytte av det du bærer på av kunnskap og erfaringer. 

Trykk på bilde for å komme i kontakt med meg. Gleder meg til å høre fra deg!

Holder min takketale etter å ha fått bokpris i London

​Jeg leter altså etter 50 mennesker som ønsker å skrive bok sammen med meg. Jeg tar meg av alt det praktiske rundt dette. Alt det du trenger å gjøre i første omgang er å ta kontakt med meg og så kan du få enda litt mer informasjon

Dette prosjektet har kommet til meg flere ganger i meditasjon, men nå er det klart for å starte på denne prosessen. Har du lyst å være med på denne spennende boka ta kontakt på epost post@heidimarja.no

Bli med dette blir gøy <3

Har du lyst å hjelpe meg å dele slik at jeg når de som vil være med på prosjektet mitt

Del gjerne eller tagg en som kunne være interessert 💕

Tusen tusen takk 💜
Hjerteklem fra Heidi Marja 


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon    Tagged with bok, fulle potensial, bokprosjekt, bokimagen, dele, inspirere, hjelpe, hjelp til selv hjelp, rensende, gøy, forfatter, forfatterdrøm, følelseskarusellen, foredrag, nytt, nyhet, mestre, motgang, styrke, livsglede, livskraft, livskvalitet


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne