SA TA NA MA 40 dager
by Heidi Marja on April 5th, 2018

​Da jeg så på Facebook på mandag så jeg at en venninne og samarbeidspartner hadde lagt ut at hun hadde begynt å gjøre Kyrtan Kryia meditasjon og at hun skulle gjøre meditasjon i 40 dager. Med en gang jeg så det tenkte jeg har jo tenkt på dette titt og ofte, men ikke gjort det så dette trenger jeg også å gjøre og jeg skal gjøre det i gruppa mi.

Om du ønsker å være med så trykk på linken her under og bli med da vel.
Jeg har gjort denne øvelsen bare en gang før i 40 dager da det var en del av min MediYoga instruktør utdannelsen. 

Men nå skal jeg gjøre den i 40 dager i strekk. Og har selv kommet til dag to så det er ikke så lenge siden jeg startet.

Hiv deg med du også. Dette blir gøy å se resultatet etter 40 dager. Har det skjedd noe nytt Akkurat nå tenkte jeg at jeg skal ta å dokumentere denne reisen og du kan skrive under inne på gruppa min om du vil. 

Kyrtan Kryia meditasjon er en meditasjon der du øker din tilstedeværelse, Du får ro i sinnet ditt. Du får bedre konsentrasjon. Du får bedre hukommelse. Du blir mer skjerpet og mer fokusert. Det styrker også auraen din og gjør de mer beskyttet mot negative energier og relasjoner. Dette øker også din høyre bevissthet.

Hvordan du gjør det spør du? Veldig fint du spør. Først er det viktig at du finner en plass der du kan sitte en stund. Om du har behov for det kan du gjøre det alene i stille omgivelser.
​Sett deg enten på gulvet eller på en stol. Pass på at du sitter godt. Sitter du på gulvet sitt i lett meditasjonsstilling. I skredderstilling.Ha en pute under baken slik at ryggen blir rett. Deretter la hendene dine få hvile på knærne dine.

Det er 4 mudraer i denne meditasjonen. Mudra er håndstillinger som gjøres mens du meditere. Det er først tommel din mot pekefinger. Så tommel mot langfinger. Så tommel mot ringfinger og tommel mot lillefinger. Dette gjør du om og om igjen gjennom meditasjon .
Det er flere ting å huske på når du gjør denne meditasjon, men fortvil ikke fordi etterhvert vil du klare alle tingene. De blir integrert i deg. 

Når du tar tommelen mot pekefinger sier du SA. Husk et lett press når tommelfinger og pekefinger møtes fordi du sender signaler fra fingrene dine og opp til hjernen din. Så når du sier TA trykker du tommelfinger mot langfinger din. Alle disse fingrene har forskjellige betydninger og dette vil jeg dele med deg i løpet av disse 40 dagens som jeg kommer til å gjøre dette. NA da presser du tommelfinger mot ringfinger og sist men ikke minst med MA så trykker du tommelfinger mot lillefingeren din.

Det siste punktet med denne meditasjon er at du har fokusert og ser inn i ditt tredje øye. Å se inn i det tredje øye stimulere hjernen din og roer ned din hjerne. 
Denne meditasjon er forsket mye på og denne er veldig fin å innføre for barn også.Har visst den for barna mine men har ikke fått dem til å gjøre det regelmessig. 
Det har veldig god effekt på depresjon, angst. Konsentrasjonsvansker og annet uro. Pluss mye mye mer.

Ønsker du å gjøre yoga med meg ta kontakt her 

J​eg har en hjerte kunde som jeg hadde i yogaen som jeg ønsker å trekke frem som ble bedre på grensesetting. Tok mer plass og kom seg ut av et negativt forhold.
Så det skjer mye både på det indre planet men også på det ytre planet når en gjør denne meditasjon.

Holdt på å glemme å fortelle alt dette er en chante meditasjon der du sitter og synger. Først synger du høyt i 2 minutter Satanama. Og deretter to minutter der du visker. Så er det 4 minutter der det er helt stille og så begynner du å viske igjen i 2 minutter og tilslutt synger du høyt i 2 minutter.

Det sies at når du snakker høyt så er det for at du selv skal høre. Når du visker så er det at du skal få kontakt med din kjærlighet og når du er stille så får du kontakt med din spirituelle og åndelige del.

Ønsker du å være med på Challenger så kan du gjøre det her. 
Gleder meg til å gjøre dette sammen med deg. .Om du ønsker å lese mer om meg eller komme i kontakt med meg så kan du gjøre dette her.  Gleder meg til å høre fra deg og ikke minst gjøre denne 40 dager utfordringen

Jeg blir å ha Challenger en gang i uken på min firmaside slik at flere har mulighet til å bli med og finne den 

Velkommen skal du være
Ønsker deg en nydelig dag videre
Hjerteklem fra Heidi Marja 
Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with fokus, hjertet, hjernen, sinnet, konsentrasjon, hukommelse, livskraft, livsglede, fulle potensial, mestring, stressmestring, tilstedeværelse, glede, 40dager, utfordring


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne