Abundance
by Heidi Marja on May 8th, 2018

Fra hodebry til Abundance

Få mine 5 tips til abundance trykk på bilde

​Se på alle muligheter som rikdom og Abundance. For Det handler om å se hva Abundance er for Noe for deg. For meg er det god helse. Akkurat i dag var jeg å gi oppover mot fossen her jeg bor. Det er for meg en stor seier. Det er en stor seier fordi jeg var mange år fastlåst med krykker slik at jeg ikke kunne bevege meg så mye. Kroppen min var et fengsel. Men det å kunne bevege med fritt og springe er abundance for meg.
Frihet til å gjøre det jeg vil er Abundance.
Jeg bruker ordet Abundance Fordi det rommer så mye mer enn overflod, rikdom eller velstand Det rommer det pluss mer.
Abundance handler om å være autentisk, det handler om å skape fra hjerte ditt og det handler om å se hva som er overflod for seg selv
Abundance er ikke nødvendigvis penger som mange tror. Men Abundance kan også være penger og det er ikke å stikke under en stol at vi alle trenger penger for å ha noe å leve av ellers sulter vi.
Slik er systemet vårt laget. 

Fortvilt over din situasjon!

Trykk på bilde for timesbestilling

​Men for de aller fleste kundene som jeg har hatt opp igjennom tidene så har et tema vært noe som kommer igjen og igjen. Jeg har ikke penger. Jeg synes ønske meg mer penger.
Så havnet jeg selv i fellen men å komme i en situasjon med lite penger. Dette var for noen uker siden. Det var så ille at jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg lå på yogamatta og skalv og ristet. Jeg viste ikke frem eller tilbake. 
Jeg satte meg på knærne mine. Follet hendene mine og ba. Kjære Gud, universet og mitt høyere selv.

Hva skal jeg gjøre. Tårene rant nedover kinnet mitt og jeg ba. Hjelp meg ropte jeg ut til universet. Hjelp meg.

Hva skal jeg gjøre. Gi meg et tegn. Gi meg et eller annet. Jeg kan ikke leve på denne måten lengre. Jeg orker ikke lengre!

Du har sikkert følt det du også at du er så frustrert over hva du skal gjøre. 
Det som skjedde for meg var rett og slett et mirakel. Jeg fikk først på Facebook et gratis kurs på nettet om penger.

Eker Harv som holdt gratiskurset sa at det er ikke tilfeldig at du lytter til dette nå. Det er for at du skal lære andre å gjøre det samme. Det traff noe i meg. Jeg sluttet der og da å se på meg selv som et offer og tok action
 

Jeg laget dette nettkurset

Trykk på linken for å si JAA til deg selv i dag

​Dermed tenkt jeg. Jeg skal gå dypdykk i meg selv. Se hva dette handler om for meg, samtidig som jeg lager et nettkurs på dette for å hjelpe andre mennesker ut av samme situasjon.

Dermed ble nettkurset mitt " Fra hodebry til Abundanse født. Dette er det beste jeg noen sinne har laget fordi jeg hadde hjertet og sjelen min med i hele prosessen. Fordi samtidig som jeg jobbet med mine ting. Der jeg virkelig gikk  inn i min smerte, sorg, redsel og frykter så ble det skapt noe helt utrolig vakker. Noe som jeg kjenner har virket på meg og som jeg nå ønsker å dele deler med deg.

For pfd med mine 5 beste tips til Abundance trykk her

Ønsker du å være med på kurset som jeg har laget som går over  28 dager kan du trykke op bilde over
Si ja til deg selv i dag! 

Ønsker deg en nydelig dag videre 💜

Klem fra Heidi Marja ❤


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with Abundance, hodebry, onlinekurs, dypdykk, smerte, sorg, frykt, hjertet, skape, ønske, motivasjon, inspirasjon, jaa, sjanse, livet, glede


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne