Live Love and Dream
by Heidi Marja on May 23rd, 2018

Today I am honor to have a great friend and an amazing Spiritual Mentor has a guest blogger on my blog. I am so happy to get to know him when I went to London in Marsh.

He is an  Inspirational Speaker, Author of the book “Live. Love. Dream, The Real Results Coach and the Founder/CEO at Raise The World Company. His personal story and life journey inspires and motivates people to transform their life for better, to fight for their dreams, to achieve real results, and to live life with passion. 
He is providing educational training, mentoring and personal coaching to both individuals and organizations since 2013.He designs seminars/courses on a range of topics including Time Management, Public Speaking, Self-confidence, Achieving Goals. His life motto is“Never give up, you never know what you are capable until you jump out of your comfort zone and do it” . for more inspiration and motivation visitwww.ionutcoach.com
​ 
 ​ 

Click on the picture to get in contact with Ionut

​Hi my dear soul here is my my blog about Live. Love. Dream 
Live. Love. Dream is all we have to do. 

My friend 

How are you doing today? 

Is Ionutcoach  here. 

Why live, love, dream? Because this are the esseses in our life and this is what I learnt by going  trough the  bottom of my existence. 

I had a difficult childhood and I was simply existing, I was surviving and struggling with poverty, addictions lack of education and social integration as I grew up in a dysfunctional family I had to drop out of school at the age of 10 to become a bread earner in my family. I experienced abbandonment by both parents and  I was homeless too, and still this wasn't the end. I didn't want to give up. 

​ didn't know what love is until I had to become love. I was attached on people around me. I was upset with life and so much anger in my heart, I was hateing my parents because they abbandond us ( my younger sister and I), I was heartbroken. 

There was a time in my life when I didn't had any Dream, desire or something looking forward to.... I even didn't know who I am and why I am here. I was lost, felt in the middle of nowhere. 
What saves me was hope and faith that's everything I have left after all my challenges and difficulties in life. 

So that's how I created Live. Love .Dream philosophy of life and That's why I wrote a book to speak the message of hope, inspiration, motivation, faith , courage, empowerment, and guidance. 

Today I want to inspire you to LIVE your life at the fullest not simply exist or survive, you deserve more. Your life is a gift, honour it. 
I want to inspire you to LOVE, to open your heart to become love, unconditional love for yourself and others, practice forgiveness and compassion. 
I want to inspire you to Dream big not to give up.
I believe in you. Continue to believe in yourself. 
Is easy to give Up, but hey! Don't ! You have greatness within you and beauty of your soul is waiting for you to shine like a star. 

Here is the link if you to read my book:http://bit.ly/lldbook

Share to inspire .

Remember always Live. Love. Dream

Love and blessings

Ionutcoach 
http://bit.ly/lldbook
Thank you so much for sharing your amazing wisdom with me and I am sending blessings on your work 


Love and light form Heidi Marja
www.heidimarja.com


Posted in Book, coaching, inspiration, Mentor    Tagged with inspirere, Inspire, motivaton, Love, dream, live, amazing, speaker, coach, mentor, spiritual


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne