VIP-tur med overraskelser
by Heidi Marja on May 23rd, 2018

​Min VIP tur med Heidi Marja var fantastisk, både fordi jeg endelig fikk møte henne ansikt til ansikt, men også fordi hun både gav meg praktiske oppgaver og healing.

 

Frister Paris, London eller Kanskje USA Bestill din mentorpakke med VIP dag her!

T​uren startet med at vi møttes på Gardermoen for en Prosecco og arbeid med bedriften min. Dette arbeidet satte flere ting i perspektiv for meg, og er noe jeg skal fortsette å jobbe med når jeg nå har kommet hjem. Det var blant annet aksepter med livet mitt som jeg trodde jeg vr fornøyd med, men som jeg så ikke var helt der jeg ønsket dem. Mye av dette jobbet vi aktivt med mellom de andre tingene som vi skulle på.


En av tingene jeg ønsket å jobbe med var å finne tilbake til den personen som turde gå utenfor komfortsonen. Med plutselig TV intervju om min bedrift og min kommende bok, kan man vel trygt si at jeg kom ut av komfortsonen. Men hadde jeg ikke fått healing og gått gjennom mye gammelt grums i forkant, er jeg usikker på om jeg hadde klart det.

 

Frister Paris, Helsinki, London eller USA klick her

​Healingen var den mest kraftfulle jeg har opplevd noen gang, der jeg vekslet mellom gråt og latter, tomhet og varme. Jeg visste fra før at Heidi Marja har kraftfulle evner når det gjelder healing, men jeg har bare opplevd det over nett. Dette var helt sinnsykt, og utrolig rensende.


Ut av komfortsonen min ble, TV intervju, mottakelse av pris for min kommende bok og 10 minutter taletid som jeg etterpå fikk vite ble streamet på Facebook i tillegg i tillegg til at jeg ble kjent med masse herlige mennesker uten at det var anstrengende eller tungt. Alt var lett, noe nerver, men på langt nær så mange som jeg skulle forventet med tanke på at dette skjedde på et annet språk.


Hvis du vurderer å ta en tur med Heidi Marja, så er healingen alene verdt turen, i tillegg til alt det andre du får. Og hun er sinnsykt morsom å reise med. Hun er seg selv, og hun er den samme personen som man møter på nett. Her trenger man ikke forestille seg, men kan være seg selv fullt ut.


Bildene som ligger ved viser forskjell på øynene mine når jeg reiste nedover, og etter healingen.

Les mer om Mentorpakke med VIP dag med å trykke på bilde

Fantastisk å ha Fine Nina med meg på tur. Tusen takk for en kjempe fin tur i lag med deg. Ønsker deg lykke til med din bok og jeg skal i hvertfall lese den
Lykke til og kjærlighet din vei i alt du gjør og er <3 

Ha en nydelig dag alle sammen 


HJerteklem fra Heidi Marja


Posted in Bok, Book, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, inspiration, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with vipdag, london, paris, USA, drøm, motivasjon, livslyst, livskraft, livskraft, healing, healer, mentor, mentortjenste, bok, boka, pris, intervju, autentisk, komfortsone, livet, foredrag, foredragsholder, tur, fantastisk


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne