Yoga og stressmesringskurs
by Heidi Marja on July 10th, 2018

Yoga og stressmestringskurs på Slettaelva Grendehus 24 til 26 august 

​Yoga er en fantastisk form for trening der du styrker kroppen din innenfra. Denne yogaformen som jeg underviser i er en rolig og behagelig form. De som har vært i time hos meg sier at de blir deilig avslappet og mykere i kroppen. Finner en god ro og en god start.

​​Jeg ønsker nå å dele disse metodene med deg som opplever at livet kan føles utfordrende eller føler deg fastløst i stress, kaos eller uro. 

Derfor har jeg laget et stressmestring og yogakurs som kommer til å være på Slettaelva på Kvaløysletta der jeg bor

Dette var det som var min redning da jeg hadde kraftig bekkenleddsyndrom og brukte krykker i mer eller mindre 12 år. Da jeg fant Yoga i 2012 var det gjort. Jeg følte at jeg var kommet hjem. Nå lever jeg ut min lidenskap og gjør yoga så ofte som jeg har mulighet. Det har blitt min livstil.

Ønsker du å være med på stressmestring og yogakurs sammen med meg kan du kontakte meg her eller du kan bestille din plass ved å trykke på denne linken.

Gleder meg til å møte deg og gjøre yoga sammen med deg.

Har du en venninne eller en venn du ønsker å ta med deg kan du også  bestille friendsbillett. To til kr 3000,- for denne prisen ta kontakt med meg gjennom denne linken


 

Til og med på ferie er yogamatta medPosted in Bok, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, yoga    Tagged with yoga, medisinskyoga, mindfulness, stressmestring, ro, hvile, kurs, yogakurs, slettaelva, utfordring, stress, stress, fastløst, uro, smerter, kaos, oppleve, kropp, sjel, sinn, tilstedeværelse, være seg selv, være, være


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne