Stress ned
by Heidi Marja on July 30th, 2018

Tar du deg tid til å se det vakre rundt deg og i deg selv?

Det er en kjent sak at folk stresser og stresser. Jeg ser ofte folk haste forbi fra A til B. Men det å stoppe opp og nyte kan være utfordrende for mange mennesker. Det er så mye som skjer hele tiden og det er så mange plasser vi skal klare å komme over også i sommerferien.  Denne ferien har vært litt annerledes for meg enn mine andre sommerferier for denne ferien har mitt hovedfokus for meg selv har vært å gjøre yoga.

Det har vært en temmelig tøff vår der det har skjedd veldig mye i mitt private liv også i jobbsammenheng derfor var det utrolig godt for meg å bare ta det med ro og slappe av.

Tar du deg tid til å slappe av? Er du god på å lytte til dine behov og det du trenger. Eller er det ytre faktorene som styrer deg. Det har lett for at det blir slik.

Derfor er det viktig å ta seg tid til å stoppe opp også i hverdagen. Ikke bare i ferien. Det er viktig å lære seg gode verktøy slik at en kommer fortere i balanse, harmoni og får mer energi.

Det var vanvittig deilig å gjøre yoga på denne vakre plassen og se utover innsjøen. Mitt vakre Finland.

Bare være i ett med naturen og ta ting som det kommer

Visste du at 90 prosent av de som drar til legen bestiller time på grunn av stressrelaterte sykdommer. Det er grunn til bekymring. En Japansk forsker sier i en av hans forskningsresultater at det finnes bare en type sykdom og det er stress og alt annet er undergrupper av det.

Da jeg gjorde yoga i hagen rett utenfor der min søster bodde ville naboene også være med og da jeg spurte en av naboene hvordan det hadde vært for henne og gjøre yoga. Da svarte hun at hun synes at hun ble klarere i hode. Hun sa at hun måtte lære seg å være mer i nået. Være her og nå. Hun begynte å skjønne effekten av å stoppe opp i løpet av dagen. 

Det å være her og nå. Ikke i fortiden eller i fremtiden. Men her og nå. Bare være i ett med naturen og ta ting som det kommer. Ikke bekymre seg for ting før det er en realitet eller ha så store MÅ lister at en drukner i jobb og stresser for at det ikke er ferdige. Vær snill med deg selv

Ønsker du å være med på mitt kurs som jeg skal ha i Tromsø den 24 august trykk her 
Ønsker du å være med på mitt nye mindfulnesskurs som starter 6 sep trykk her 

Ønsker deg en nydelig sommer og husk å stopp opp også i hverdagen 

Hjerteklem fra Heidi Marja
 


Posted in Bok, coaching, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, inspiration, Mentor, Motivasjon, online kurs, Styrke, yoga    Tagged with stress, stressmestring, beskymringer, angst, følelser, naturen, fantastisk, kontakt, være, tilstedeværelse, her, , nået, nået


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne