Skolestart! Stress?
by Heidi Marja on August 22nd, 2018

Yoga i sommer var enkelt!

Jeg har gjort yoga hver eneste dag i sommer. Det har virkelig vært godt for kroppen, sjelen og sinnet mitt. Det har også gjort at jeg har gjort store endringer i mitt liv. Jeg vet hva jeg skal satse på  og at jeg klarer å ta bedre valg for meg selv.
Det var enkelt å gjøre yoga i sommer. Stå opp og dermed gjøre yoga før frokost. Men i dag morrest var det godt jeg klarte å presse inn yoga i en hektisk morgen. 

Kanskje du også har vanskelig å skvise inn yoga eller egenpleie inn i en travel hverdag. Kanskje du kjenner at du skulle ha tatt bedre vare på deg selv. 


 

En sko??? Hvor er den andre skoen?

​Høsten er her! Håper du har hatt en fin sommerferie! Det har jeg! 


I dag da jeg skulle få min datter med på skolen så regnet det veldig kraftig. Det var da jeg oppdaget det. Jeg oppdaget at hun hadde bare en støvel. Hvor i alle verden er det blitt av støvelen hennes. Hun skulle gå på tur i regnet og regntøy er jo da et must, men tror du ikke støvelen var borte. Tenke tenke! Kan den være i garasjen. Kan den ha blitt igjen i campingvogna eller er den blitt igjen i Finland.
Jeg leitet som en gal etter den ene støvelen. Har du det på samme måten eller kanskje du kjenner deg igjen at du ikke er like forberedt som du trodde du var.  Heeeeldigvis så fant jeg støvler i et nummer større i kjelleren slik at problemet ble løst. 
Men akkurat den tiden som jeg står der og klør meg i hode så går tiden så innmari fort og en begynner å stresse. Heeeldigvis igjen! Så hadde jeg gjort yoga på morgenen slik at jeg ikke ble fanget i stresset. Jeg klarte å puste meg igjennom det selvom det kom noen gloser som ikke helt passer seg på trykk.
 

Føler meg mest fri på fjellet!

​Slik startet høsten for meg. Men det var da jeg bestemte meg for å gi deg en gave nå i høst. Du har muligheten til å få en gratis healing, coaching eller mentortime hos meg på 20 min alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med meg så setter jeg det opp for deg. Kontakt meg her 

Ønsker deg en nydelig uke og høst. 


Jeg skal finne mine fjellsko nå og ta meg en liten tur på fjellet. Jeg har fått meg en klokke eller det er ikke helt sant. Jeg har hatt klokken i 2 år, men først av nå fant jeg ut at jeg skulle bruke klokken som det er skritteller på og jeg er blitt helt bitt av basillen. Ut på tur uansett vær. Det er også på fjellet jeg føler meg mest fri og kan puste ordentlig ut.  Hvor er det du føler deg mest fri? Del gjerne i kommentarfeltet.


Hjerteklem fra Heidi Marja


Ps jeg har bestemt meg for å sette opp mitt kurs Fra hodebry til Abundanse igjen så om du ønsker å være med så får du nesten 1000 kr i rabatt hos meg. Du får kurset for kr 500 om du melder deg på innen søndag den 26 august. https://heidimarjaeinvoll.simplero.com/purchase/74057-RAHA-Fra-hodebry-til-Abundance/price/198229-simple-price


Posted in Bok, coaching, Endring, Foredrag, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Mentor, Motivasjon, online kurs    Tagged with stress, stressmestring, yoga, medisinskyoga, høst, kurs, fanget, mindfulness, strategier, tenke, puste, roligere


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne