Kom i form
by Heidi Marja on February 26th, 2019

Kom gjerne innom for en yogatime

Ja det stemmer. Jeg er virkelig stolt. Jeg har begynt å jobbe som medisinsk yogainstruktør på Kom i form.

Det er et treningssenter i Tromsø rett ved siden av Nerstranda og Clarion hotell The Edge
Så det er veldig sentralt.

Adressen er Strandtorget 1, 3 etg.
9008 Tromsø

Jeg har yogatimer på mandag klokken 17.30 og Onsdag klokken 11.00


Treningstudio også!

Sal med deilige yogamatter

Det er også mulighet å bestille meg til din bedrift. Der jo kan komme å ha yogatime for de ansatte der. Alle trenger å bevege seg litt og pusten er utrolig viktig.

Jeg fant yoga i 2012. Det var min redning. Jeg kom inn med krykker og trodde aldri jeg skulle klare å gjøre krigeren som å gi et eksempel. Men i løp av timen så merket jeg hvor godt det var å gjøre yoga og hvordan kroppen min lengter etter å gjøre disse øvelsene. Da jeg hadde gjort yogaen i et halvt år kunne jeg kvitte meg med krykkene. Etter to år kunne jeg kutte helt ut smertestillende også.
Ønsker du å lese min historie kan du bestille boka min Følelseskarusellen herhttps://heidimarjaeinvoll.simplero.com/purchase/64661-Flelseskarusellen/price/167226-simple-price

Jeg skal også ha et kurs i Yoga og stressmestring. Kun 13 plasser igjen. Du kan bestille din plass her. Kommer også gjerne til bedrifter med mine kurs. Da skreddersyr jeg slik at det passer for dere.

Påmelding til yogakurs her
https://heidimarjaeinvoll.simplero.com/purchase/76196-Yoga-og-stressmestringskurs/price/230789-yoga-og

Pusten er livsviktig! Rebreathing metoden

Ønsker du å komme på en yogatime hos meg kan du bestille en time her www.komiform.no
Gleder meg til å møte deg

Her på kom i form har du også mulighet til å trene styrketrening og til å nyte en stille stund i spaavdelingen med badstuer og klup. Eller kanskje det kan friste med massasje, rebreathing metoden eller aromaterapi.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med meg på www.heidimarja.no eller her

Gleder meg til å høre fra deg

Kommenter gjerne under så ser jeg at du har lest denne bloggen. Ha en nydelig dag videre


Hjerteklem fra Heidi Marja
Posted in Bok, coaching, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Styrke, yoga    Tagged with pust, yoga, rebreathingmetoden, kurs, stressmestring, livsglede, spa, komiform


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne