Rebreathingmetode
by Heidi Marja on March 11th, 2019

Ja hva er Rebreathing metoden tenker du sikkert. Hva er det som er så spesielt med den. Denne metoden kom til meg da jeg selv jobbet med å finne min vei. Da jeg enda ikke hadde begynt på min egen praksis.

Det var sommer og jeg var i Finland i 2013 hos min storesøster. Jeg hadde begynt å interessere meg og hadde blitt fascinert over hvordan kroppen reparerer seg selv.

Jeg hadde skjønt at våre tanker, følelser og trosystem fester seg i kroppen vår. Og at kroppen, sjelen og sinnet henger sammen.

Jeg hadde begynt å hjelpe mennesker med å trykke på forskjellige steder på kroppen for å slippe ut spenninger men også ting som sitter fast der. Bare ned å si de riktige ordene som en sa til seg selv når en får spenninger kan gjøre at spennende slipper. Men da er det også viktig å ha de samme følelsene også der.

Det er slik at en tanke blir til en følelse som blir til en reaksjon. Derfor er det viktig å gå inn i rotårsaken til at det ble akkurat den reaksjonen. Hva er årsaken bak.

Yoga og pust!

Hva er det en har opplevd som gjør at kroppen spenninger seg. Hvorfor reagerer du med stress eller uro. Hva er det som ikke gjør deg trygg. Hva er det som gjør at du holder deg fast i fortiden. Spørsmålene kan være mange og komplekse.

Men det var ikke før jeg skjønte effekten av pusten og hvordan vi holder kroppen våres og hvordan kroppsholdning, kroppsspråket, hvordan vi går og står har innvirkning på hvordan energien strømmer i kroppen.

Når jeg gir behandling går jeg inn å trykker på forskjellige steder på kroppen din for å få energien til å flyte friere. Jeg trykker alt fra tærne dine og opp til hodebunnen.

Får flere spørsmål om jeg gjør dette online også men da må jeg bare beklage å si at dette er kun ved fremmøte. Men jeg har både coaching og mentor timer som gjøres online om du er interessert i det.


Gleder meg til å høre fra deg

Er du nysgjerrig på metoden kan du gå inn å bestille time i dag www.komiform.no eller du kan lese mer om meg her www.heidimarja.no

Rebreathingmetoden

Kommenter gjerne under om du synes dette høres interessant ut. Del gjerne videre det betyr mye for meg

Neste uke blir bloggen å handle om yoga

Ønsker du å motta nyhetsbrev hos meg trykk på linken under
Så vil du ha tilgang til mine tips og råd om yoga og om pusten. Pluss mye mer spennende

Hjerteklem fra Heidi MarjaPosted in Bok, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, yoga    Tagged with rebreathingmetoden, pust, yoga, medinskyoga, komiform


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne