Takknemlig er ordet!
by Heidi Marja on April 1st, 2019

Yoga og stressmestringskurset Tromsø 29 til 31 mars

Jeg er dypt dypt takknemlig til alle de fantastiske menneskene som jeg fikk muligheten å treffe i helgen. Det å møte mennesker synes jeg er så spennende. Jeg synes det er så spennende å se magien som utspiller seg når en møter mennesker med hjertet sitt istedenfor hode.

Det når en jorder seg å lander akkurat her og nå. En kursdeltaker sa til meg under oppsummeringen hvorfor lærte du ikke oss jording med en gang. Det var når jeg lærte jordingen at jeg skjønte alt. At jeg ikke lenger var i hode og tankene mine. Men jeg kunne sitte og lytte til deg uten å bli forstyrret. Ta det første dagen Heidi Marja.

Jeg tenkte ikke på det. Jeg kom ikke på jording før helt på slutten av lørdagen, men jeg skal absolutt ta med jordingen neste gang og første dagen.

Jeg blir så glad når jeg får tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre annerledes for da har jeg noe å strekke meg etter for å gjøre det enda bedre. For jeg vil møte deg der du er og kunne gi av min tid, kunnskap og erfaringer slik at det du lurer på og trenger får du i kurset mitt.

Fantastisk å se at yogamattene er i bruk!

Ja det er fantastisk å se at mine nye yogamatter er i bruk. Jeg elsker virkelig yoga. Yogaen forandret mitt liv. Fra å være avhengig av krykker og rullestol kan jeg nå bevege kroppen min og ikke minst bekkenet mitt til musikk uten å få smerter. Nå når jeg ser tilbake på livet mitt kunne jeg ikke ha undervist på denne måten som jeg gjorde i helgen om jeg ikke hadde opplevd akkurat det som jeg har opplevd i livet mitt.

Du er der du skal være i ditt liv også. Du har en misjon og noe du skal gjøre. Det tror i hverfall jeg

Det er så spennende når en møter mennesker og ser magien som utspiller seg når en møter hverandre. Spesielt når en møter hverandre med hjertet og ikke hode.

Ønsker du å være med på neste kurs som jeg skal holde den 26 til 28 april 2019 så er du hjertelig velkommen. Jeg har kun 8 plasser fordi jeg ønsker å bli kjent med deg og være der for deg i denne helgen! Kanskje du har lyst å ta med deg en venninne :)

Du kan melde deg på gjennom denne linken og samtidig lese alle tilbakemeldingene. Jeg er helt overveldet og rørt! Jeg har lagt alt inn i hjertet mitt og er dypt takknemlig

https://www.facebook.com/events/412875419276976/
 Jeg har yogatimer på  KOM I FORM TROMSØ
 
MANDAGER KLOKKEN 17.30
ONSDAGER KLOKKEN 11.00

KOM GJERNE INNOM Å GJØR ROLIG YOGA SAMMEN MED MEG

 Ønsker du å være med på neste kurs har jeg kun 8 plasser da jeg ønsker å se deg og være der for deg og her kan du melde deg på. Kanskje du har lyst å ha med en venninne.

https://www.facebook.com/events/412875419276976/

Ønsker du å melde deg på mitt nyhetsbrev kan du gjøre det under her
https://heidimarjaeinvoll.simplero.com/page/104953

Ønsker du å komme i kontakt med meg ta gjerne kontakt på denne linken
/kontakt

Ønsker deg en nydelig dag videre


HJerteklem fra Heidi Marja


Posted in Bok, coaching, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, yoga    Tagged with medinskyoga, yoga, roligyoga, jording, mindfulness, stress, stressmestring, kropp, sjel, sinn, Framitthjertetilditthjerte, gjøre, være, tilstedeværelse


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne