Yogakurs til helgen 26 til 28 april
by Heidi Marja on April 23rd, 2019

Yoga og stressmestringskurs den 26 til 28 april 2019

BLI MED PÅ EN BEHAGELIG OG HARMONISK YOGA OG STRESSMESTRINGSHELG I TROMSØ DEN 26 TIL 28 APRIL 2019

Yoga er en fantastisk form for trening der du styrker kroppen din innenfra. Denne yogaformen som jeg underviser i er en rolig og behagelig form. De som har vært i time hos meg sier at de blir deilig avslappet og mykere i kroppen. Finner en god ro i en stresset hverdag.

Jeg ønsker nå å dele disse metodene med deg som opplever at livet kan føles utfordrende eller føler deg fastløst i stress, kaos eller uro.

Derfor har jeg laget et stressmestring og yogakurs som jeg blir å holde hos KOM I FORM i Strandtorget 1 3 etg i Tromsø.

Gleder meg til å fylle salen med fantastiske mennesker 

Kun 3 plasser igjen på kurset 

Kurset starter på Fredag den 26 APRIL
 klokken 18.00

Foreløpig program for helgen er:

Fredag

Starter kl 18.00 : Velkommen
Pusteøvelser og  Stress ned yoga del 1.
Forventninger og mål for kurset
Avslutter ca 20.00

Lørdag
11.00: Vi starter klokken 11.00  Tanker og virkning
* Stress ned yoga del 2
12.00 Teori om pusten og pusteøvelser for å reduserer stress
13.00: Lunsj ( egen lunsj)
14.00: Stress hva er det egentlig - Indre og ytre stress
15.00 Hjernen og hjertet
16.00: Yoga del 3
Avslutter ca klokken 17.00

Søndag
11.00 : Virkninger på yogaen og spørsmål
Vi gjør yoga del 4
12.00 Relasjoner og Stress
13.00 Lunsj ( egen lunsj)
14.00 Yoga del 5 og avslutning
Avslutter rundt klokken 15.00

Pris for kurs 1990 KUN 8 plasser på kurset da jeg ønsker å være der for deg!

Litt om yogainstruktøren


Litt om Heidi Marja

Heidi Marja er 40 år gammel. Hennes store lidenskap er Yoga. Da hun i 2012 første gang prøvde yoga ble hun fast bestemt på at hun skulle ta utdanning innenfor yoga. Hun utdannet seg som MediYoga yogainstruktør i 2016. Hun har undervist yoga nå i over 2 år på forskjellige steder i byen. Velværesenteret, Slettaelva Grendehus, Medisinsk.yoga Nord og Klinikk for kropp og sjel for å nevne noen.
Hun har også hatt kurs i barneyoga.
Heidi Marja har også spesialisert seg innenfor Stressmestring og utbrenthet og har tatt diverse kurs innenfor dette. Hun er også utdannet NLP master coach. I tillegg til å både være hjelpepleier og Sosionom.
Heidi Marja har også holdt flere foredrag om stress og utbrenthet og kurs for flere foreninger blant annet LKB kvinner med bekkenløsning, Fibromyalgi forbundet og Handikap forbundet for å nevne noen. Hun har også vært i utlandet å holdt foredrag og kurs.
I tillegg har hun skrevet sin egen bok Følelseskarusellen og har vært medforfatter i flere bøker.
Heidi Marja gleder seg veldig til å komme å holde yogatimer her på Kom i form
Høsten 2020 tar hun også videre utdanning for å bli yogaterapaut

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Har du en stressende hverdag å trenger å lære deg gode teknikker du kan bruke i hverdagen for å roe ned? Eller har du behov for å komme i en dypere kontakt med kroppen din og dine følelser? Jeg har akkurat vært på dette yoga og stressmestringskurset med Heidi Marja, å anbefaler henne på det varmeste. Utrolig dyktig instruktør, rolig, behagelig og hjertevarm. En helg jeg aldri ville vært foruten🤩


Vi er like takknemlig for å møte deg og fått oppleve helgen sammen med deg❤

Ei fantastisk helg❤️ tusen takk❤️

Du er bare god du Heidi Marja!❤️ Dypt takknemlig for det du lærte oss i helga. God klem til deg for å være så flink å lære i fra deg


Ønsker du å ha en en til en time med Heidi Marja om hvordan du kan puste optimalt så ta kontakt for en konsultasjon.

Ta kontakt på post@heidimarja.no eller bestill time på KOM I FORM Tromsø www.komiform.no

eller besøk min egen nettside www.heidimarja.no


Posted in Bok, coaching, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, yoga    Tagged with yoga, ro, medisinskyoga, meditasjon


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne