I nuet
by Heidi Marja on July 30th, 2019

Jeg finner roen her på bryggen! Se så vakkert det er 

Ja det er mange ganger jeg hat blogget om det å være i nuet. Men det er så viktig. All vekst kommer av å stoppe opp og kjenne etter. Det er veldig mange som sier at det er viktig at en tenker positivt og at en tenker fremover. Ja det er det. Men det er også viktig å kjenne etter hvordan du virkelig har det. Det er ikke bra å være falsk lykkelig hele tiden fordi en har fått beskjed om at det vil bli bedre da. 

Det er så mange som også ikke tør å gå inn i følelsene sine. Ikke tør å se hva som ligger der i dypet. Vi mennesker kan alltid gå dypere. Vi kan alle se på alle sidene av å være menneske for jo mer dypere vi går jo mer lys får vi inn. 

Tør du lytte dypt inn i deg selv. Det er der skattene ligger

Vi kan alltid gå dypere. Vi er aldri ferdigutlært. Når vi tør å gå inn i følelsene våres merker vi at følelsene våre er vårt kompass

Jeg så et intervju med Eliszabeth Willcok i går og hun snakket om det at når du jobber med å helbrede deg selv så er det viktig å gå dypt inn i sine følelser og la noe av det livet som du har levd før dø. Det kan ikke komme inn noe nytt i livet uten at en lar noe som ikke er bra for deg skifte plass med noe nytt.

Da er det faktisk viktig å kjenne etter på det som er vondt og vanskelig for å bli ferdig med det. Du blir ikke ferdig med det om du ikke ser på det. Da legger du det under matten og da kommer det igjen og igjen og igjen inn i livet ditt på ulike måter for at du skal ta tak i det.

Ønsker du å være med på min facebookgruppe kan du gå inn på denne linken  

Hvilken vei tar du? Tør du følge hjerteveien!

Og om du velger å gå hjerteveien så kommer det så kraftig tilslutt mot deg at du kan ikke noe annet enn å gjøre noe med det. 

Det var slik som hos meg. Jeg vet nå at jeg skal ta en ny retning i livet mitt. Hva som kommer nest aner jeg ikke, men jeg vet at jeg ikke skal lenger jobbe med det som jeg har gjort. 

Jeg begynte å kjenne at det var ikke rett plass for meg lengre og for at jeg skulle skjønne at jeg skulle gå videre nå på mitt arbeid så ble jeg syk. Jeg fikk spysyka. 

Det er et godt indikasjon på at noe er på tur og forandre seg. Jeg vet at jeg skal nå en ny vei.  Det er spennende og det er skummelt. Men det har altså skjedd så mye endringer i mitt liv i dette året men jeg skjønner nå at det var nødvendig med alt som har skjedd og på den måten som det har skjedd for å skape noe helt nytt og spennende.

Håper du nyter sommeren

Det gjør jeg.

Måtte bare dele noen av tankene med deg


Hjerteklem fra Heidi Marja

Del gjerne dine tanker under her eller ta kontakt med meg på post@heidimarja.no

Ønsker du å være med på min facebookgruppe om heartset og spritualitet kan du melde deg på gjennom denne linken


Posted in Bok, coaching, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon    Tagged with Nuet, tilstedeværelse, dypt, følelser, hjerte, hjertevei, følelseskarusellen


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne