Hvem er vi?
by Heidi Marja on July 31st, 2019

HVEM ER VI?

Hvem er jeg? Hva er jeg? Hvor skal jeg ?

Har du lurt på disse spørsmålene. Det å vite hvem du er. Jeg leter enda etter svar på det for jeg oppdager stadig nye ting med meg selv når jeg omgir meg med andre mennesker. 

Vi mennesker står stadig over for ulike tester. Vi står i tester for å teste ut hva er det som bor i oss.

Om du ønsker å være med på min Gratis facebookgruppe kan du melde deg på gjennom denne linken

Vi er ikke kroppen, tankene eller følelsene våre. Vi er kjærlighet! Vi er her for å lære å være kjærlighet.

Vi er ikke kroppen våres. Vi er ikke følelsene våre eller våre tanker. Hvem er vi da?

Det som jeg har skjønt at vi er kjærlighet. Vi er alle kjærlighet. Det er mange som leiter etter å finne denne kjærligheten hos andre mennesker for å fylle et tomrom i oss selv, men vi mennesker nå finne kjærligheten i oss selv. 

Vi må se at vi er fullkommen akkurat slik som vi er. Vi har alt i oss. Vi er kjærlighet og vi trenger å sende ut denne kraften. Vise vårt lys. Tørre å skinne

Love is all we need 

Det å skinne vil ikke si at vi dimmer andres lys, men vi lar andre få skinne like kraftig som de er klar for å skinne.

Hvordan du kan skinne er ved å være deg selv fullt ut. Tørre å vise hvem du er. Sette grenser for deg selv og stå i din kraft. 

Bare noen ord fra meg mens jeg sitter her å drodler litt for meg selv. 

Jeg sitter å skriver på min nye bok og jeg gleder meg over prosessen.. Jeg er så lykkelig. Så ekstremt lykkelig!

Bli gjerne med i min Gratis facebook gruppe her

Ha en nydelig sommer

HJerteklem fra Heidi MarjaPosted in Bok, coaching, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, online kurs    Tagged with kjærlighet, selvkjærlighet, grenser, bok, bokprosjekt, kraft, hjertekraft, lykkelig, sommer, hjerte


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne