by Heidi Marja on October 4th, 2019

Nå kan du komme på mitt stressmestringskurs online

Gjett om jeg har lurt på hvordan jeg skal få det til. Jeg har virkelig måtte gå mange runder med meg selv for hvordan jeg skulle få det til.
Men så bestemte jeg meg for å undersøke hvordan det var mulig. Jeg hadde jo hatt noen online kurs på nett med litt sånn halv lunkent resultat. De klage på lyden og kvaliteten på opptaket etterpå. De klagde på at sendingen plutselig sluttet

Men heldigvis er det slik at øvelse gjør mester og at når en ser hva en har gjort feil så retter en på den. Jeg har tillegg også gjort en til en yoga på nettet. De som hadde det var veldig fornøyd og sånt gjør meg så utrolig glad.

Nå har jeg altså fått tak i utstyr som gjør at jeg kan til og med ligge på yogamatten min og du hører lyden. Jeg har prøvd ut med å gjøre litt yoga inne på en gruppe og det er så koselig når jeg kan glede andre med min store lidenskap.

Spesielt om du er stiv og støl har du godt av å gjøre yoga

Yogaen fant meg og jeg fant meg selv!

Jeg fant yogaen i 2012. Det er slik at yogaen finner deg når du er klar for det ikke motsatt. Fordi du trenger det. Det er helt sant. Og yoga har stor helsegevinst og flere som har jobber innenfor helse og rehabilitering ser nå mer og mer nytten i yoga.
Jeg kom inn på krykker på min første yogatime. Jeg var på en helgetur sammen med kvinner som har bekkenløsning/ låsning i Bodø. Det var en lege og psykiater som holdt kurset og som fortalte med stor iver om yoga og meditasjon hvor stor innvirkning det har på kroppen.

Jeg tenkte at jeg aldri kom til å klare å gjøre de øvelsene. Men før jeg viste ord av det var jeg i kriger en og kriger to og jeg kjente gledestårer. Yogaen hadde funnet meg og jeg fant meg selv der på matten. Etter et halvt år kunne jeg slippe krykkene og et år etter det kunne jeg helt slutte med smertestillende medisiner

Yoga er en så stor del av min livsstil nå at jeg føler meg helt dårlig om jeg ikke får gjort yoga. Jeg ruller ut matten i parken, på bryggen og til og med har jeg rullet matten frem når jeg har  vært på toget og i båten fordi jeg bare elsker det.

Stressmestringskurs med gode teknikker som du kan ta med deg inn i hverdagen klikk på bilde for mer info

Yoga gjør meg så godt og nå har jeg lyst til å dele denne lidenskapen med deg. Om du føler at du kunne tenke deg å være med på online yoga og stressmestringskurs så kan du se på linken her
Har du spørsmål så kan du ta kontakt med meg her eller send meg en e-post på post@heidimarja.no.

Yoga har masse helseeffekt. Du kan lese om yoga her link til tidligere 
Yogakurset mitt starter den 14 oktober. Husk det at du vil ha mulighet til å se den senere om du ikke har mulighet til å følge yogatimen når jeg har den direkte og så har du mulighet når som helst å spørre meg spørsmål inne på Facebook gruppen som du også får tilgang til.

Melder du deg på før søndag  6 oktober får du en veiledningstime 1:1 online med meg om hvordan du kan få det mest mulig behagelig å gjøre yoga og så  ikke minst Boka Følelseskarusellen. Du kan lese mer om boka her link 
Gleder med veldig til å gjøre yoga sammen med deg

Har du spørsmål ikke nøl med å ta kontakt. Du når meg her


Hjerteklem fra Heidi Marja


by Heidi Marja on July 31st, 2019

HVEM ER VI?

Hvem er jeg? Hva er jeg? Hvor skal jeg ?

Har du lurt på disse spørsmålene. Det å vite hvem du er. Jeg leter enda etter svar på det for jeg oppdager stadig nye ting med meg selv når jeg omgir meg med andre mennesker. 

Vi mennesker står stadig over for ulike tester. Vi står i tester for å teste ut hva er det som bor i oss.

Om du ønsker å være med på min Gratis facebookgruppe kan du melde deg på gjennom denne linken

Vi er ikke kroppen, tankene eller følelsene våre. Vi er kjærlighet! Vi er her for å lære å være kjærlighet.

Vi er ikke kroppen våres. Vi er ikke følelsene våre eller våre tanker. Hvem er vi da?

Det som jeg har skjønt at vi er kjærlighet. Vi er alle kjærlighet. Det er mange som leiter etter å finne denne kjærligheten hos andre mennesker for å fylle et tomrom i oss selv, men vi mennesker nå finne kjærligheten i oss selv. 

Vi må se at vi er fullkommen akkurat slik som vi er. Vi har alt i oss. Vi er kjærlighet og vi trenger å sende ut denne kraften. Vise vårt lys. Tørre å skinne

Love is all we need 

Det å skinne vil ikke si at vi dimmer andres lys, men vi lar andre få skinne like kraftig som de er klar for å skinne.

Hvordan du kan skinne er ved å være deg selv fullt ut. Tørre å vise hvem du er. Sette grenser for deg selv og stå i din kraft. 

Bare noen ord fra meg mens jeg sitter her å drodler litt for meg selv. 

Jeg sitter å skriver på min nye bok og jeg gleder meg over prosessen.. Jeg er så lykkelig. Så ekstremt lykkelig!

Bli gjerne med i min Gratis facebook gruppe her

Ha en nydelig sommer

HJerteklem fra Heidi Marja


by Heidi Marja on July 30th, 2019

Jeg finner roen her på bryggen! Se så vakkert det er 

Ja det er mange ganger jeg hat blogget om det å være i nuet. Men det er så viktig. All vekst kommer av å stoppe opp og kjenne etter. Det er veldig mange som sier at det er viktig at en tenker positivt og at en tenker fremover. Ja det er det. Men det er også viktig å kjenne etter hvordan du virkelig har det. Det er ikke bra å være falsk lykkelig hele tiden fordi en har fått beskjed om at det vil bli bedre da. 

Det er så mange som også ikke tør å gå inn i følelsene sine. Ikke tør å se hva som ligger der i dypet. Vi mennesker kan alltid gå dypere. Vi kan alle se på alle sidene av å være menneske for jo mer dypere vi går jo mer lys får vi inn. 

Tør du lytte dypt inn i deg selv. Det er der skattene ligger

Vi kan alltid gå dypere. Vi er aldri ferdigutlært. Når vi tør å gå inn i følelsene våres merker vi at følelsene våre er vårt kompass

Jeg så et intervju med Eliszabeth Willcok i går og hun snakket om det at når du jobber med å helbrede deg selv så er det viktig å gå dypt inn i sine følelser og la noe av det livet som du har levd før dø. Det kan ikke komme inn noe nytt i livet uten at en lar noe som ikke er bra for deg skifte plass med noe nytt.

Da er det faktisk viktig å kjenne etter på det som er vondt og vanskelig for å bli ferdig med det. Du blir ikke ferdig med det om du ikke ser på det. Da legger du det under matten og da kommer det igjen og igjen og igjen inn i livet ditt på ulike måter for at du skal ta tak i det.

Ønsker du å være med på min facebookgruppe kan du gå inn på denne linken  

Hvilken vei tar du? Tør du følge hjerteveien!

Og om du velger å gå hjerteveien så kommer det så kraftig tilslutt mot deg at du kan ikke noe annet enn å gjøre noe med det. 

Det var slik som hos meg. Jeg vet nå at jeg skal ta en ny retning i livet mitt. Hva som kommer nest aner jeg ikke, men jeg vet at jeg ikke skal lenger jobbe med det som jeg har gjort. 

Jeg begynte å kjenne at det var ikke rett plass for meg lengre og for at jeg skulle skjønne at jeg skulle gå videre nå på mitt arbeid så ble jeg syk. Jeg fikk spysyka. 

Det er et godt indikasjon på at noe er på tur og forandre seg. Jeg vet at jeg skal nå en ny vei.  Det er spennende og det er skummelt. Men det har altså skjedd så mye endringer i mitt liv i dette året men jeg skjønner nå at det var nødvendig med alt som har skjedd og på den måten som det har skjedd for å skape noe helt nytt og spennende.

Håper du nyter sommeren

Det gjør jeg.

Måtte bare dele noen av tankene med deg


Hjerteklem fra Heidi Marja

Del gjerne dine tanker under her eller ta kontakt med meg på post@heidimarja.no

Ønsker du å være med på min facebookgruppe om heartset og spritualitet kan du melde deg på gjennom denne linken

by Heidi Marja on April 23rd, 2019

Yoga og stressmestringskurs den 26 til 28 april 2019

BLI MED PÅ EN BEHAGELIG OG HARMONISK YOGA OG STRESSMESTRINGSHELG I TROMSØ DEN 26 TIL 28 APRIL 2019

Yoga er en fantastisk form for trening der du styrker kroppen din innenfra. Denne yogaformen som jeg underviser i er en rolig og behagelig form. De som har vært i time hos meg sier at de blir deilig avslappet og mykere i kroppen. Finner en god ro i en stresset hverdag.

Jeg ønsker nå å dele disse metodene med deg som opplever at livet kan føles utfordrende eller føler deg fastløst i stress, kaos eller uro.

Derfor har jeg laget et stressmestring og yogakurs som jeg blir å holde hos KOM I FORM i Strandtorget 1 3 etg i Tromsø.

Gleder meg til å fylle salen med fantastiske mennesker 

Kun 3 plasser igjen på kurset 

Kurset starter på Fredag den 26 APRIL
 klokken 18.00

Foreløpig program for helgen er:

Fredag

Starter kl 18.00 : Velkommen
Pusteøvelser og  Stress ned yoga del 1.
Forventninger og mål for kurset
Avslutter ca 20.00

Lørdag
11.00: Vi starter klokken 11.00  Tanker og virkning
* Stress ned yoga del 2
12.00 Teori om pusten og pusteøvelser for å reduserer stress
13.00: Lunsj ( egen lunsj)
14.00: Stress hva er det egentlig - Indre og ytre stress
15.00 Hjernen og hjertet
16.00: Yoga del 3
Avslutter ca klokken 17.00

Søndag
11.00 : Virkninger på yogaen og spørsmål
Vi gjør yoga del 4
12.00 Relasjoner og Stress
13.00 Lunsj ( egen lunsj)
14.00 Yoga del 5 og avslutning
Avslutter rundt klokken 15.00

Pris for kurs 1990 KUN 8 plasser på kurset da jeg ønsker å være der for deg!

Litt om yogainstruktøren


Litt om Heidi Marja

Heidi Marja er 40 år gammel. Hennes store lidenskap er Yoga. Da hun i 2012 første gang prøvde yoga ble hun fast bestemt på at hun skulle ta utdanning innenfor yoga. Hun utdannet seg som MediYoga yogainstruktør i 2016. Hun har undervist yoga nå i over 2 år på forskjellige steder i byen. Velværesenteret, Slettaelva Grendehus, Medisinsk.yoga Nord og Klinikk for kropp og sjel for å nevne noen.
Hun har også hatt kurs i barneyoga.
Heidi Marja har også spesialisert seg innenfor Stressmestring og utbrenthet og har tatt diverse kurs innenfor dette. Hun er også utdannet NLP master coach. I tillegg til å både være hjelpepleier og Sosionom.
Heidi Marja har også holdt flere foredrag om stress og utbrenthet og kurs for flere foreninger blant annet LKB kvinner med bekkenløsning, Fibromyalgi forbundet og Handikap forbundet for å nevne noen. Hun har også vært i utlandet å holdt foredrag og kurs.
I tillegg har hun skrevet sin egen bok Følelseskarusellen og har vært medforfatter i flere bøker.
Heidi Marja gleder seg veldig til å komme å holde yogatimer her på Kom i form
Høsten 2020 tar hun også videre utdanning for å bli yogaterapaut

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Har du en stressende hverdag å trenger å lære deg gode teknikker du kan bruke i hverdagen for å roe ned? Eller har du behov for å komme i en dypere kontakt med kroppen din og dine følelser? Jeg har akkurat vært på dette yoga og stressmestringskurset med Heidi Marja, å anbefaler henne på det varmeste. Utrolig dyktig instruktør, rolig, behagelig og hjertevarm. En helg jeg aldri ville vært foruten🤩


Vi er like takknemlig for å møte deg og fått oppleve helgen sammen med deg❤

Ei fantastisk helg❤️ tusen takk❤️

Du er bare god du Heidi Marja!❤️ Dypt takknemlig for det du lærte oss i helga. God klem til deg for å være så flink å lære i fra deg


Ønsker du å ha en en til en time med Heidi Marja om hvordan du kan puste optimalt så ta kontakt for en konsultasjon.

Ta kontakt på post@heidimarja.no eller bestill time på KOM I FORM Tromsø www.komiform.no

eller besøk min egen nettside www.heidimarja.no

by Heidi Marja on April 1st, 2019

Yoga og stressmestringskurset Tromsø 29 til 31 mars

Jeg er dypt dypt takknemlig til alle de fantastiske menneskene som jeg fikk muligheten å treffe i helgen. Det å møte mennesker synes jeg er så spennende. Jeg synes det er så spennende å se magien som utspiller seg når en møter mennesker med hjertet sitt istedenfor hode.

Det når en jorder seg å lander akkurat her og nå. En kursdeltaker sa til meg under oppsummeringen hvorfor lærte du ikke oss jording med en gang. Det var når jeg lærte jordingen at jeg skjønte alt. At jeg ikke lenger var i hode og tankene mine. Men jeg kunne sitte og lytte til deg uten å bli forstyrret. Ta det første dagen Heidi Marja.

Jeg tenkte ikke på det. Jeg kom ikke på jording før helt på slutten av lørdagen, men jeg skal absolutt ta med jordingen neste gang og første dagen.

Jeg blir så glad når jeg får tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre annerledes for da har jeg noe å strekke meg etter for å gjøre det enda bedre. For jeg vil møte deg der du er og kunne gi av min tid, kunnskap og erfaringer slik at det du lurer på og trenger får du i kurset mitt.

Fantastisk å se at yogamattene er i bruk!

Ja det er fantastisk å se at mine nye yogamatter er i bruk. Jeg elsker virkelig yoga. Yogaen forandret mitt liv. Fra å være avhengig av krykker og rullestol kan jeg nå bevege kroppen min og ikke minst bekkenet mitt til musikk uten å få smerter. Nå når jeg ser tilbake på livet mitt kunne jeg ikke ha undervist på denne måten som jeg gjorde i helgen om jeg ikke hadde opplevd akkurat det som jeg har opplevd i livet mitt.

Du er der du skal være i ditt liv også. Du har en misjon og noe du skal gjøre. Det tror i hverfall jeg

Det er så spennende når en møter mennesker og ser magien som utspiller seg når en møter hverandre. Spesielt når en møter hverandre med hjertet og ikke hode.

Ønsker du å være med på neste kurs som jeg skal holde den 26 til 28 april 2019 så er du hjertelig velkommen. Jeg har kun 8 plasser fordi jeg ønsker å bli kjent med deg og være der for deg i denne helgen! Kanskje du har lyst å ta med deg en venninne :)

Du kan melde deg på gjennom denne linken og samtidig lese alle tilbakemeldingene. Jeg er helt overveldet og rørt! Jeg har lagt alt inn i hjertet mitt og er dypt takknemlig

https://www.facebook.com/events/412875419276976/
 Jeg har yogatimer på  KOM I FORM TROMSØ
 
MANDAGER KLOKKEN 17.30
ONSDAGER KLOKKEN 11.00

KOM GJERNE INNOM Å GJØR ROLIG YOGA SAMMEN MED MEG

 Ønsker du å være med på neste kurs har jeg kun 8 plasser da jeg ønsker å se deg og være der for deg og her kan du melde deg på. Kanskje du har lyst å ha med en venninne.

https://www.facebook.com/events/412875419276976/

Ønsker du å melde deg på mitt nyhetsbrev kan du gjøre det under her
https://heidimarjaeinvoll.simplero.com/page/104953

Ønsker du å komme i kontakt med meg ta gjerne kontakt på denne linken
/kontakt

Ønsker deg en nydelig dag videre


HJerteklem fra Heidi Marja

by Heidi Marja on March 18th, 2019

Kontakt med ved å trykk på bilde

Ja i dag handler min blogg om yoga. Ja jeg elsker yoga. Jeg gjør yoga nesten hver eneste dag. Yoga er noe som gjør at jeg får sentre meg selv. Jeg finner roen i en stressende hverdag.

Yoga hjelper til med å styrke både kroppen, sjelen og sinnet. Når jeg sitter på min yogamatte så vet jeg aldri hva som kommer til å skje fordi jeg blir i ett med pusten og bevegelsen og jeg kjenner etter hva kroppen min trenger der og da.

Jeg synes det er fasinerende hvordan kroppen plutselig gir slipp på spenninger som har satt der en lang stund. Jeg synes også det er fasinerende hvordan pusten forandrer seg når en gjør lange dype pust

Men det som fascinerer meg mest er at det er ikke du som finner yogaen. Det er yogaen som finner deg.

Jeg har mange ganger sagt til mennesker. Test ut yoga. Det vil hjelpe deg. Men yogaen kommer til deg når du er klar for å ta i mot den. Klar for å gjøre det. At det starter med at yogaen finner deg når du er klar.

Eks min mamma. Ja jeg bruker min mamma som eksempel her. Hun gjorde mye yoga da jeg var barn. Hun pleide å gjøre yoga sammen med en god venninne i treningsalen på hennes jobb.

Men så gikk det mange år og hun praktiserte det ikke lengre og hun ble stivere og stivere i kroppen sin.

Så begynte hun å gjøre litt yoga sammen med meg på stol. Hun hadde en del effekt fra det.

Yoga kan også gjøres på stol

Men da hun dro til syden nå etter jul fikk hun opp at nå måtte hun gjøre noe. Hun måtte ta hånd om seg selv. Hun hadde blitt så dårlig at hun følte seg gammel og ikke klarte å gjøre noe.

Hun hadde sett en inspirerende video som jeg hadde lagt ut på Facebook der hun så at det var en kvinne som hadde begynt å gjøre yoga som 73 åring og at nå stod hun på hode.

Min mamma sa at det kom hun nok aldri til å klare å gjøre. Jeg sa at det kunne hun jo ikke være sikker på. En skal aldri se aldri.

Før hun dro til syden og begynte med yoga så klarte hun ikke å komme seg opp av gulvet en gang. Jeg måtte hjelpe henne opp. Men nå er det slik at hun ser frisere ut. Mer glød. Er blitt mer fleksibel og hun kommer seg opp og ned fra gulvet. Hun sier hun kommer seg opp og ned bakken der hun bor uten å heve etter pusten på samme måten som før

En skal ikke undervurdere yoga. Det er ikke forsent å starte med yoga. Du kan begynne med yoga uansett alder. Det finnes flere 1000 forskjellige yogatyper men er du interessert i å lære mer om medisinsk yoga så kan du ta en titt her 


Det er fanastisk for meg å høre fra kunder jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg merker allerede bedring i pusten min i løp av timen.

Jeg har også begynt å ta enkelt timer på å lære å bort metoden min Rebreathing. Den skal jeg skrive mer om i neste blogg.

Ønsker du å booke en time hos meg til det. Har jeg åpent Mandag fra klokken 15 til 19 og Onsdag fra klokken 09.00 til 15.00
Velkommen skal du være.
Da er det mulig å få time på dagen men også kvelden

Ønsker du å vite mer om meg kan du kontakte meg på www.heidimarja.no
Har du noen tanker om det du leste her skriv gjerne en kommentar. Husk det er aldri for sent å begynne med yoga .

Ha en fin dag

Jeg skal også ha et yoga og stressmestringkurs FÅ plasser igjen, Ta kontakt med meg på epost post@heidimarja.no eller www.heidimarja.no

Hjerteklem fra Heidi Marja


by Heidi Marja on March 11th, 2019

Ja hva er Rebreathing metoden tenker du sikkert. Hva er det som er så spesielt med den. Denne metoden kom til meg da jeg selv jobbet med å finne min vei. Da jeg enda ikke hadde begynt på min egen praksis.

Det var sommer og jeg var i Finland i 2013 hos min storesøster. Jeg hadde begynt å interessere meg og hadde blitt fascinert over hvordan kroppen reparerer seg selv.

Jeg hadde skjønt at våre tanker, følelser og trosystem fester seg i kroppen vår. Og at kroppen, sjelen og sinnet henger sammen.

Jeg hadde begynt å hjelpe mennesker med å trykke på forskjellige steder på kroppen for å slippe ut spenninger men også ting som sitter fast der. Bare ned å si de riktige ordene som en sa til seg selv når en får spenninger kan gjøre at spennende slipper. Men da er det også viktig å ha de samme følelsene også der.

Det er slik at en tanke blir til en følelse som blir til en reaksjon. Derfor er det viktig å gå inn i rotårsaken til at det ble akkurat den reaksjonen. Hva er årsaken bak.

Yoga og pust!

Hva er det en har opplevd som gjør at kroppen spenninger seg. Hvorfor reagerer du med stress eller uro. Hva er det som ikke gjør deg trygg. Hva er det som gjør at du holder deg fast i fortiden. Spørsmålene kan være mange og komplekse.

Men det var ikke før jeg skjønte effekten av pusten og hvordan vi holder kroppen våres og hvordan kroppsholdning, kroppsspråket, hvordan vi går og står har innvirkning på hvordan energien strømmer i kroppen.

Når jeg gir behandling går jeg inn å trykker på forskjellige steder på kroppen din for å få energien til å flyte friere. Jeg trykker alt fra tærne dine og opp til hodebunnen.

Får flere spørsmål om jeg gjør dette online også men da må jeg bare beklage å si at dette er kun ved fremmøte. Men jeg har både coaching og mentor timer som gjøres online om du er interessert i det.


Gleder meg til å høre fra deg

Er du nysgjerrig på metoden kan du gå inn å bestille time i dag www.komiform.no eller du kan lese mer om meg her www.heidimarja.no

Rebreathingmetoden

Kommenter gjerne under om du synes dette høres interessant ut. Del gjerne videre det betyr mye for meg

Neste uke blir bloggen å handle om yoga

Ønsker du å motta nyhetsbrev hos meg trykk på linken under
Så vil du ha tilgang til mine tips og råd om yoga og om pusten. Pluss mye mer spennende

Hjerteklem fra Heidi Marja


by Heidi Marja on February 26th, 2019

Kom gjerne innom for en yogatime

Ja det stemmer. Jeg er virkelig stolt. Jeg har begynt å jobbe som medisinsk yogainstruktør på Kom i form.

Det er et treningssenter i Tromsø rett ved siden av Nerstranda og Clarion hotell The Edge
Så det er veldig sentralt.

Adressen er Strandtorget 1, 3 etg.
9008 Tromsø

Jeg har yogatimer på mandag klokken 17.30 og Onsdag klokken 11.00


Treningstudio også!

Sal med deilige yogamatter

Det er også mulighet å bestille meg til din bedrift. Der jo kan komme å ha yogatime for de ansatte der. Alle trenger å bevege seg litt og pusten er utrolig viktig.

Jeg fant yoga i 2012. Det var min redning. Jeg kom inn med krykker og trodde aldri jeg skulle klare å gjøre krigeren som å gi et eksempel. Men i løp av timen så merket jeg hvor godt det var å gjøre yoga og hvordan kroppen min lengter etter å gjøre disse øvelsene. Da jeg hadde gjort yogaen i et halvt år kunne jeg kvitte meg med krykkene. Etter to år kunne jeg kutte helt ut smertestillende også.
Ønsker du å lese min historie kan du bestille boka min Følelseskarusellen herhttps://heidimarjaeinvoll.simplero.com/purchase/64661-Flelseskarusellen/price/167226-simple-price

Jeg skal også ha et kurs i Yoga og stressmestring. Kun 13 plasser igjen. Du kan bestille din plass her. Kommer også gjerne til bedrifter med mine kurs. Da skreddersyr jeg slik at det passer for dere.

Påmelding til yogakurs her
https://heidimarjaeinvoll.simplero.com/purchase/76196-Yoga-og-stressmestringskurs/price/230789-yoga-og

Pusten er livsviktig! Rebreathing metoden

Ønsker du å komme på en yogatime hos meg kan du bestille en time her www.komiform.no
Gleder meg til å møte deg

Her på kom i form har du også mulighet til å trene styrketrening og til å nyte en stille stund i spaavdelingen med badstuer og klup. Eller kanskje det kan friste med massasje, rebreathing metoden eller aromaterapi.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med meg på www.heidimarja.no eller her

Gleder meg til å høre fra deg

Kommenter gjerne under så ser jeg at du har lest denne bloggen. Ha en nydelig dag videre


Hjerteklem fra Heidi Marjaby Heidi Marja on August 22nd, 2018

Yoga i sommer var enkelt!

Jeg har gjort yoga hver eneste dag i sommer. Det har virkelig vært godt for kroppen, sjelen og sinnet mitt. Det har også gjort at jeg har gjort store endringer i mitt liv. Jeg vet hva jeg skal satse på  og at jeg klarer å ta bedre valg for meg selv.
Det var enkelt å gjøre yoga i sommer. Stå opp og dermed gjøre yoga før frokost. Men i dag morrest var det godt jeg klarte å presse inn yoga i en hektisk morgen. 

Kanskje du også har vanskelig å skvise inn yoga eller egenpleie inn i en travel hverdag. Kanskje du kjenner at du skulle ha tatt bedre vare på deg selv. 


 

En sko??? Hvor er den andre skoen?

​Høsten er her! Håper du har hatt en fin sommerferie! Det har jeg! 


I dag da jeg skulle få min datter med på skolen så regnet det veldig kraftig. Det var da jeg oppdaget det. Jeg oppdaget at hun hadde bare en støvel. Hvor i alle verden er det blitt av støvelen hennes. Hun skulle gå på tur i regnet og regntøy er jo da et must, men tror du ikke støvelen var borte. Tenke tenke! Kan den være i garasjen. Kan den ha blitt igjen i campingvogna eller er den blitt igjen i Finland.
Jeg leitet som en gal etter den ene støvelen. Har du det på samme måten eller kanskje du kjenner deg igjen at du ikke er like forberedt som du trodde du var.  Heeeeldigvis så fant jeg støvler i et nummer større i kjelleren slik at problemet ble løst. 
Men akkurat den tiden som jeg står der og klør meg i hode så går tiden så innmari fort og en begynner å stresse. Heeeldigvis igjen! Så hadde jeg gjort yoga på morgenen slik at jeg ikke ble fanget i stresset. Jeg klarte å puste meg igjennom det selvom det kom noen gloser som ikke helt passer seg på trykk.
 

Føler meg mest fri på fjellet!

​Slik startet høsten for meg. Men det var da jeg bestemte meg for å gi deg en gave nå i høst. Du har muligheten til å få en gratis healing, coaching eller mentortime hos meg på 20 min alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med meg så setter jeg det opp for deg. Kontakt meg her 

Ønsker deg en nydelig uke og høst. 


Jeg skal finne mine fjellsko nå og ta meg en liten tur på fjellet. Jeg har fått meg en klokke eller det er ikke helt sant. Jeg har hatt klokken i 2 år, men først av nå fant jeg ut at jeg skulle bruke klokken som det er skritteller på og jeg er blitt helt bitt av basillen. Ut på tur uansett vær. Det er også på fjellet jeg føler meg mest fri og kan puste ordentlig ut.  Hvor er det du føler deg mest fri? Del gjerne i kommentarfeltet.


Hjerteklem fra Heidi Marja


Ps jeg har bestemt meg for å sette opp mitt kurs Fra hodebry til Abundanse igjen så om du ønsker å være med så får du nesten 1000 kr i rabatt hos meg. Du får kurset for kr 500 om du melder deg på innen søndag den 26 august. https://heidimarjaeinvoll.simplero.com/purchase/74057-RAHA-Fra-hodebry-til-Abundance/price/198229-simple-price

by Heidi Marja on July 30th, 2018

Tar du deg tid til å se det vakre rundt deg og i deg selv?

Det er en kjent sak at folk stresser og stresser. Jeg ser ofte folk haste forbi fra A til B. Men det å stoppe opp og nyte kan være utfordrende for mange mennesker. Det er så mye som skjer hele tiden og det er så mange plasser vi skal klare å komme over også i sommerferien.  Denne ferien har vært litt annerledes for meg enn mine andre sommerferier for denne ferien har mitt hovedfokus for meg selv har vært å gjøre yoga.

Det har vært en temmelig tøff vår der det har skjedd veldig mye i mitt private liv også i jobbsammenheng derfor var det utrolig godt for meg å bare ta det med ro og slappe av.

Tar du deg tid til å slappe av? Er du god på å lytte til dine behov og det du trenger. Eller er det ytre faktorene som styrer deg. Det har lett for at det blir slik.

Derfor er det viktig å ta seg tid til å stoppe opp også i hverdagen. Ikke bare i ferien. Det er viktig å lære seg gode verktøy slik at en kommer fortere i balanse, harmoni og får mer energi.

Det var vanvittig deilig å gjøre yoga på denne vakre plassen og se utover innsjøen. Mitt vakre Finland.

Bare være i ett med naturen og ta ting som det kommer

Visste du at 90 prosent av de som drar til legen bestiller time på grunn av stressrelaterte sykdommer. Det er grunn til bekymring. En Japansk forsker sier i en av hans forskningsresultater at det finnes bare en type sykdom og det er stress og alt annet er undergrupper av det.

Da jeg gjorde yoga i hagen rett utenfor der min søster bodde ville naboene også være med og da jeg spurte en av naboene hvordan det hadde vært for henne og gjøre yoga. Da svarte hun at hun synes at hun ble klarere i hode. Hun sa at hun måtte lære seg å være mer i nået. Være her og nå. Hun begynte å skjønne effekten av å stoppe opp i løpet av dagen. 

Det å være her og nå. Ikke i fortiden eller i fremtiden. Men her og nå. Bare være i ett med naturen og ta ting som det kommer. Ikke bekymre seg for ting før det er en realitet eller ha så store MÅ lister at en drukner i jobb og stresser for at det ikke er ferdige. Vær snill med deg selv

Ønsker du å være med på mitt kurs som jeg skal ha i Tromsø den 24 august trykk her 
Ønsker du å være med på mitt nye mindfulnesskurs som starter 6 sep trykk her 

Ønsker deg en nydelig sommer og husk å stopp opp også i hverdagen 

Hjerteklem fra Heidi Marja
 

Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne