MENTORTJENESTE

 uplevel i din buisness og i ditt liv i dag!

Trykk på bilde for å bestille din mentorpakke i dag!

​Har du akkurat startet din günderdrøm eller du har vært lenge i din business men du vil ta den til et høyere nivå. Så er det å skaffe seg en mentor det lureste du kan gjøre. En mentor har gått veien før deg, og vet hva det er du går i gjennom.  Det å starte en for seg selv kan være ensomt, tidskrevende og ikke minst overveldende. Det er så mye som en er nødt til å sette seg inn i. Det er så mye en må ta stilling til og ikke minst hvem er en i businessen. 

For meg var det var det alfa omega å ha en mentor, og jeg mener at det var den beste investeringen har gjort. Det at min mentor pusher meg videre på veien og ikke minst komme med tips og råd til hvordan jeg kan gjøre dette enda bedre.
Ønsker du å lykkes i din alternative bedrift slik at du kan leve av ditt kall og dine gaver

Hvor mye er det verdt for deg å få din bedrift opp og se dagens lys. Hvor mye er det verd for deg å leve av drømmen din? Hva er din verdi?

Dette kan jeg hjelpe deg med
  • Praktiske
  • Tekniske
  • Gode tips og råd
  • Blokkeringer
  • Sprituelt
  • Samtaler
  • Nettsider
  • Selvutvikling 
  • ta action

​Jeg er mentor og har hjulpet flere til å lykkes både i Norge, men også rundt om i verden. blant annet USA, Australia, Nederland, Italia, Ungarn 

​Jeg er utdannet sosionom og hjelpepleier, har jobbet med mennesker i 20 år i ulike sammenhenger, både på personlig- og faglig nivå. I tillegg har jeg NLP utdannelse. I 2011 endret jeg retning og begynte å jobbe mer på det indre plan og hjelpe mennesker å komme mer i kontakt med sitt indre potensial. Jeg skapte min egen business i 2014 og har siden da jobbet med mennesker i ulike sammenhenger for å få dem til å oppnå sitt fulle potensiale og gå veien fra hodet og til hjertet. Jeg har tatt ulike kurs innenfor markedsføring, selvutvikling og bedriftsutvikling. Blant annet har jeg Nivå 1 i Spiritual Junkies Masterclass hos Gabby Bernstein og har også tatt Mastermind hos Isa (Lucky Linda). Jeg har også vært med i ett profesjonelt nettverk Female Power Business Masterclass. 
Jeg har skrevet 2 bøker. Den bestselgende boken «The better business book» og «følelseskarusellen» som også er utgitt på engelsk. Og har skrevet diverse artikler for magasiner som Spotlight Magazine og Magasinet Harmoni. Jeg har også holdt foredrag både i inn- og utland. I tillegg til å ha blitt i intervjuet i flere talkshow på facebook 


Bli med til London, helsinki, Santorini eller USA

VIPdag der du tar deg selv og businessen din til nye høyder!

Her er tilbakemeldinger fra tre av mine mentorkunder

Driver firmaet grønn bølge

Driver firmaet din egen coach

Driver regnskapsfirmaet totalpakka