om MeG 

Visjon:
GJøre det mulig for alle som ønsker det å gjøre yoga og lære om hvordan en kan ta vare på sin egen energi og få mer energi og flyt til å gjøre det en ønsker å gjøre i livet sitt.

Chakrayogacoach:
For meg ble yoga livsendrende. Virkelig. Jeg gikk fra å bruke krykker og til og med rullestol på kjøpesentre hvor det var langt å gå til gi slipp på krykkene etter å ha trent et halvt år yoga.

Jeg fant yoga i 2012 eller jeg tro yoga fant meg. For det ble kjærlighet ved første blikk og jeg følte jeg endelig kom hjem.
Dette gjør at jeg virkelig brenner for å dele denne lidenskapen med deg. Jeg gjør yoga stort sett hver dag og gjør jeg ikke yoga så føler jeg at noe mangler.
 
Mange mennesker kommer til meg å sier men jeg kan jo ikke gjøre yoga for jeg er jo stiv som en stokk, men vet du det var jeg også når jeg startet. Men det jeg skjønte var at når jeg begynte å lytte til min kropp og være på lag med den så begynte kroppen sakte men sikkert å våkne opp.

Derfor vil jeg dele dette med deg. Jeg vil vise deg gode teknikker og øvelser som gjør at du også finner gleden i yoga samtidig som du blir sterkere og smidigere. I tillegg får en mer flyt og mer energi og indre ro. En kommer mer i balanse og en får gjort det en ønsker å gjøre i livet sitt. Livet forandrer seg både på det indre og det ytre plan.

Yoga handler om å forene kroppen, sjelen og sinnet. Det handler om lære deg selv bedre å kjenne. For det som skjer på matten skjer også i livet. Presser du kroppen sin og ikke lytter til den når du gjør yoga så vil du mest sannsynlig gjøre det også i hverdagen din. Det var noe som jeg merket når jeg startet at jeg syntes det gikk for sakte, men når jeg ga slipp og bare var i yogaen og lyttet til kroppen samtidig, ble det skapt magi.

I tillegg har jeg forelsket meg helt i chakraene og energiarbeid som jeg har spesialisert meg mer og mer  innenfor og det er så spennende å lære nye ting hver eneste dag.

Vi har 7 energisenter i kroppen også kalt chakraene. I disse chakraene er det forskjellige energier som vi trenger for å få et godt liv.. Men noen ganger oppstår det blokkeringer. Ved hjelp av yoga kombinert med chakracoaching hjelper jeg deg med å skreddersy et program som fungerer for nettopp deg.
Jeg brenner for å hjelpe deg til et bedre liv der du føler deg vel.

Jeg har forskjellige programmer og kurs her

 Ta kontakt med meg om du lurer på noe her

Ønsker du å være med på min gratis facebookgruppe kan du gå inn her

Kanskje du ønsker litt mer magi i ditt liv?