om MeG 

Visjon:
Jeg er autentisk og rett fra hjertet og på den måten inspirerer jeg andre å gjøre det sammen 

Yogalover - Body - mind and soul
Jeg brenner for å hjelpe deg til et bedre liv der du følger hjertet sitt. Når jeg ser at du plages av indre uro, stress og smerter så ønsker jeg virkelig å hjelpe deg til en annen hverdag. Når du lytter til kroppen din bedre, tar hensyn til den og lytter til hva den har å fortelle deg vil det skje magiske ting.  jeg har hjulpet mange mennesker til å endre tankemønstre og være mer fra hjertet og tørre å være seg selv fullt ut. Jeg selv gikk fra å være sengeliggende til nå til nå følger drømmen min. Jeg har lært meg å balansere livet mitt bedre og dette ønsker jeg å lære deg også.

Om du ønsker å jobbe med meg bruker jeg blant annet pusteteknikker, mindfulness og medisinskyoga.  Jeg har også utarbeidet en metode som heter Rebreathing som er en en til en behandling for å se verdien i å ta lange dype pust. For timebestilling her /kontakt

Målet mitt er å hjelpe deg til å finne tilbake til deg selv, ditt kraftsenter og din egen lykke. For å gjøre det trenger du å lære å lytte til følelsene dine og lytte til hjertet ditt og være deg selv fullt ut. Dette gjorde at jeg fikk det bedre da jeg slapp å streve så mye med å være perfekt hele tiden. Nå er jeg heller perfekt uperfekt. Da finner en en større ro i livet og slipper å stresse.

Jeg har nå også begynt å ha yogatimer på KOM i Form i Tromsø for info om dette trykk her

Kanskje du vil ha hjelp til å skape magi i ditt? Sammen kan vi finne din hjertevei